Din kundvagn är tom

HemMarint & BadDusch & BadSpabad

Spabad

Få saker är så ljuvligt och avslappnande som att sjunka ner i ett varmt spabad utomhus. Kroppen slappnar av och det går att njuta året runt. I vårt sortiment finns det uppblåsbara spabad i en rad olika modeller. Storleken varierar från utrymme för två personer upp till sex personer. Ta ett bad tillsammans med goda vänner eller varva ner på bästa sätt efter en lång arbetsdag. Har du frågor om produkten, leverans eller något annat är du varmt välkommen att kontakta oss.

Köp uppblåsbart spabad online

En fördelen med att välja ett uppblåsbart spabad är att det är lätt att förvara när det inte används. Om det inte skulle användas under en period är det bara att tömma på luft och förvara i förrådet. I vårt breda sortimentet online finns det ett spabad för varje tillfälle. De är perfekt att placera på altanen eller ute i trädgården. Använd som varmt spabad på vintern eller för att svalka er under heta sommardagar. Vissa modeller har även Inbyggd vattenmassage och bubblor som populära effekter i spabaden.

Utespa med plats för 2, 4 och 6 personer

Välj ditt nya utespa utifrån hur många som kommer att ta ett dopp samtidigt. Det finns modeller med plats för 2, 4 och 6 personer. Utgå alltid från var och hur du kommer att placera ditt utespa och hur mycket utrymme som finns att tillgå. Montering av ett uppblåsbart utespa är enkelt – det blåser upp sig själv! För att skydda vattnet från skräp som löv och insekter medföljer ett överdrag. Inbyggt i spabadet, som är avsedda för utomhusbruk, finns det filter som arbetar för att bibehålla en god vattenkvalitet.

Runda spabad för altan och trädäck

Ett spabad går att placera på önskad plats utomhus, exempelvis altanen eller i trädgården. Det är viktigt att tänka på att ett spabad kräver en plan yta. Därför rekommenderas det spabadet placeras på någon form av trädäck eller annat stabilt underlag. I sortimentet hos Uteprodukter.se finner du både runda och fyrkantiga modeller. Spabaden är lätta att ansluta då de endast behöver ett vanligt 230V eluttag. Den strömmen räcker för att vattnet ska kunna värmas upp till önskad temperatur, dock har de flesta spabad ett max på 42 grader i vattnet.

Bada i utespa året runt – även på vintern

I ett utespa går det att ställa in er önskade temperatur. Det betyder att det går och bada året runt, varma som kalla dagar. Värmaren i ett utespa regleras enkelt med en medföljande fjärrkontroll. Om du beställer ditt nya utespa online från oss är det alltid snabb leverans och gratis frakt. Ett utespa hemma blir mycket uppskattat av hela familjen och är även perfekt för en avslappnad stund med vännerna. Med en timer för uppvärmningen slipper ni onödig energiförbrukning och det blir en låg driftskostnad. Vi på Uteprodukter lämnar alltid två års garanti på ditt utespa. Efter att garantin gått ut erbjuder vi fortsatt service på produkterna.