Din kundvagn är tom

HemPark & UtemiljöGarage & Utehus

Garage & Utehus

I vårt nordiska klimat så besparar man sin bil mycket slitage genom att montera en garageport eller ett garage. Ett garage och carport kan han många olika storlekar och designar. Vi har ett brett sortiment för att kunna tillgodo se alla behov. Våra garage och carportar kommer som byggsatser för att vi skall kunna vara så kostnadseffektiva som möjligt.

Underkategorier

Ett garage eller carport behöver inte vara en stor investering. Vi har carportar och garage som man själv enkelt monterar med hjälp av monteringsanvisning. En carport skyddar din bil både från värme, kyla väder och vind. På så sätt besparar man mycket slitage, och carport och garaget kan vara en investerings som snabbt lönar sig. Vi har carportar med både sadeltak samt platt-tak. Detta för att kunna tillgodo se de flesta behoven. Man kan även utrusta sin carport med en förrådsdel. Ett garage är mycket användbart, inte bara som förvaring av bilar utan även ett ställe att kunna ställe cyklar, gräsklippare och andra trädgårdsmaskiner. Vi har flera olika utföranden och storlekar på våra garage med snabba leveranser. Välj om du vill ha ett öppet garage, eller med portar. Våra garage finns både med slagdörrar samt med vipport.

Har några som helst frågor eller funderingar gällande våra carportar och garage, tveka inte med att kontakta oss om ni behöver hjälp.