Din kundvagn är tom

HemVerktyg & RedskapStegar & StällningarArbetspallar

Arbetspallar

Arbetspallar är en populär produkt som kan användas till många olika områden. När den inte används är pallen lätt att fälla ihop och förvara eftersom att den tar väldigt lite plats. Det finns långa och korta pallar, med ett eller två fotsteg. Beroende på vad och hur du kommer att använda en arbetspall finns det många modeller att välja mellan. Kontakta oss om du vill ha mer information kring våra arbetspallar. Vi hjälper gärna till med att hitta rätt modell för dina behov.

Köp arbetspall i aluminium online

Aluminium är ett fantastiskt material. Det ger produkter en lätt vikt, samtidigt som det är väldigt tåligt och klarar av att användas i de tuffaste och mest krävande miljöerna. Hos oss finns ett brett sortiment av arbetspallar till riktigt bra priser. Samtliga pallar är mycket stabila och stadiga att stå och arbeta på. Vid användning av pallen står du antingen och arbetar på ett rejält fotsteg eller på plattformen. En bred plattform kan vara lämpligt vid arbeten som pågår under en längre tid.

Hopfällbar plattformspall som tål våta utrymmen

En plattformspall är tillverkad för att klara av de mest krävande miljöerna både inom- och utomhus. Modellerna är hopfällbara vilket gör dem lätt att flytta och bära med sig. När pallen är hopfälld tar den minimalt med plats både vid förvaring och förflyttning, den är lätt att transportera dit du behöver den. Vid arbete i exempelvis våta utrymmen är inte några problem med en plattformspall, den är anpassad för alla tänkbara miljöer. Stegen och plattformen på pallen är räfflade för att du alltid ska ha ett bra grepp med fötterna och kunna arbeta tryggt och säkert.

Robust och slitstark monteringspall för yrkesanvändning

Vid yrkesanvändning ställs höga krav på arbetsredskapen. De ska hålla en hög säkerhetsklass, vilket varje monteringspall som vi säljer gör. Alla modellerna är dessutom väldigt robusta och slitstarka, redo att användas under en lång tid framöver. Monteringspallarna finns i olika modeller och storlekar. Pallarna är optimala att placera mot en vägg för att enkelt komma åt att exempelvis koppla el, tapetsera, måla eller snickra. Det finns många användningsområden för denna produkt i professionella sammanhang, men den kan även nyttjas av privatpersoner i det egna hemmet.

Flexibel arbetspall med två eller fyra steg

När du är stående på en arbetspall når du högre och kan utföra sysslor och arbete på ett säkert och ergonomiskt sätt. Vi på Uteprodukter erbjuder flertalet flexibla arbetspallar som är gjorda för daglig användning. Du kan köpa en arbetspall med ett, två eller tre steg. Fotstegen är breda och stadiga för att ge maximalt stöd och komfort när du kliver upp och ned från pallen. En arbetspall i aluminium är helt underhållsfri och håller riktigt hög kvalitet. Välj modell utefter vilka arbeten som du ska göra.