Din kundvagn är tom

HemPark & UtemiljöCykelställTvåvånings Cykelställ

Tvåvånings Cykelställ

Att ha cykelställ i två våningar är praktiskt när det handlar om ett begränsad utrymme. Ni optimerar cykelparkeringens yta och kan samtidigt erbjuda plats för fler cyklar än annars. De enklare modellerna låter dig lyfta upp cykeln för hand till andra våningen. De mer avancerade ställen har utdragbar skena och gasfjäder som gör det lättare att få upp cyklarna. Tvåvåningsställen kan även kompletteras med andra moduler, beroende på hur ert utrymme och behov ser ut. Kontakta gärna oss för mer information och om du behöver hjälp.

 

Tvåvånings cykelställ till förråd och garage

Förråd och garage ska ofta rymma mycket föremål på en begränsad yta. För att bäst ta tillvara på utrymmet finns det smarta lösning som exempelvis tvåvånings cykelställ. Med ett cykelställ i två våningar kan ni utan problem förvara fyra cyklar på samma plats som ni annars skulle ha fått plats med två cyklar. Modellerna passar lika bra i ett privat garage som hos ett företag eller i allmänna och offentliga utrymmen, både inomhus och utomhus. Varje modul går att bygga vidare på och komplettera med fler cykelställ, allt beroende på vilken lösning som passar bäst för er.

Smart förvaring med cykelparkering i 2 etager

Varje modell som vi levererar kommer med fem års garanti och ett löfte om att klara av de tuffa och krävande utemiljöer som det nordiska klimatet bjuder på. Vi har ett stort fokus på att produkterna är hållbara och klara intensiv användning under en längre tid. När ni satsar på att skapa en cykelparkering i två våningar, där dubbelt så mycket cyklar kan förvaras jämfört med tidigare, tar ni samtidigt ansvar för folkhälsan och ger fler möjlighet till en aktiv och hälsosammare livsstil. Man ska inte behöva tveka inför att ta cykeln på grund av att det är svårt att hitta en ledig cykelparkering.