Din kundvagn är tom

HemPark & UtemiljöCykelställCykelgarage

Cykelgarage

Cykelgarage är mycket populära och användbara vid exempelvis bostadsrätts- och lägenhetshus, arbetsplatser, köpcentrum och skolor. De ger ett praktiskt och funktionellt skydd mot regn, snö och blåst för parkerade cyklar. Alla cyklister uppskattar att slippa en blöt start på cykelturen. Cykelgaraget blir ett snyggt och passande inslag i stadsmiljön med en hög funktionalitet som skapar mer ordning. Det finns många varianter att välja mellan, allt från enkla modeller med endast tak till låsbara cykelskjul. Kontakta gärna oss för mer information.

Skaffa låsbart cykelgarage med tak hemma

Ett förråd tenderar att snabbt bli överfullt och att förvara en eller flera cyklar kan vara svårt. En bra lösning på det problemet är att skaffa ett låsbart cykelgarage med tak som du kan ha hemma utanför din bostad. Ett cykelförråd kan även användas till förvaring av en rad andra saker som exempelvis moped, gräsklippare och andra trädgårdstillbehör. Det låsbara cykelgaraget kommer obehandlat och du kan sätta din egen prägel på utseendet.

Cykelförråd i plåt mot vägg

Ett hållbart cykelförråd ska klara av de allra mest påfrestande utomhusmiljöerna. Genom att placera det mot en husvägg hamnar förrådet mer vindskyddat och cyklarna kan få maximalt skydd från regn och annat ruskväder. Ett cykelförråd i stål och plåt kan platsgjutas för att få en riktigt stabil grund. Till förrådet väljer du sedan vilken modell av cykelställ som passar ert behov bäst. Om ni vill utöka antalet platser längre fram går det att utöka förvaringen och bygga vidare med fler moduler.

Bygg cykelskjul i trä med byggsats

När ni beställer ett cykelskjul levereras det komplett som byggsats med allt som du behöver – skruvar, beslag och sidor med gavlar som har förmonterade sektioner.Cykelskjulen beräknas ta ungefär sex timmar att montera ihop om ni är två personer som hjälps åt. Det går även att välja till takpapp. Materialet består av obehandlad gran och furu vilket ger ett hållbart, tåligt cykelskjul som ger bra förvaring under många års tid. Detta är ett prisvärt alternativ till förvaring som fungerar lika bra för privatpersoner som för företag och kommunala verksamheter.

Praktiskt cykelgarage till privat villa 

För den som bor i fristående hus kan det lätt bli för mycket prylar, vilket leder till att allt inte kan förvaras i förrådet. Då kan det vara en klok investering med ett cykelgarage till hemmet. I garaget står cyklarna uppställda bredvid varandra och det går bra att låsa fast dem. Vi har många olika typer av cykelgarage att välja mellan, beroende på vilken funktion och storlek som önskas. Samtliga modeller har en snygg design och smälter in bra i omgivningen i en villamiljö.