Din kundvagn är tom

HemLekplats & LekmiljöBollsportBordtennisbord

Bordtennisbord

Skapa en rolig och aktiv utomhusmiljö på skolgårdar och lekplatser. Ett bordtennisbord för utomhusbruk kan användas av både vuxna och barn. En spännande match kan spelas mellan två personer eller med fler deltagare genom till exempel klassisk rundpingis. Hos oss på Uteprodukter finns pingisbord för användning utomhus till bra priser. Ett pingisbord på skolgården blir garanterat ett uppskattat inslag och uppmanar till både lek och rörelse. Välkommen att kontakta oss via mejl eller telefon vid frågor – vi hjälper gärna till.

Pingisbord för utomhusbruk – passar skolor och parker

På skolgården och i parker passar det perfekt med ett bordtennisbord utomhus. Borden är tillverkade i slitstarkt material som gör att de kräver minimalt med underhåll och kan utnyttjas under årets alla årstider. Samtliga pingisbord levereras alltid komplett med ben och nät i stål vilket gör att ni kan komma igång och spela direkt. Benen på pingisborden förankras i marken, vilket gör det både stöldsäkert och stadigt för all kommande aktivitet. När ni beställer från oss är det alltid gratis frakt och snabba leveranser.

Köp bordtennisbord utomhus för barn

En rolig utemiljö för barnen med mycket möjligheter till lek stimulerar och ökar lusten att vara utomhus. Pingis är en aktivitet som de allra flesta tycker om och kan vara med i. Det kräver inga förkunskaper och går fort att lära sig. Våra modeller är speciellt utformade för barn i skolåldern, vilket gör att både höjd och storlek är anpassade för att barn ska använda dem. Det blir roligare för barn att spela om de har rätt förutsättningar. Investera i ett bordtennisbord utomhus för barn och skapa populär samlingspunk på skolgården eller i lekparken.

Välj rätt placering av fullstort pingisbord

När det ska spelas pingismatcher utomhus är det viktigt med gott om plats i närheten av pingisbordet. Se därför till så att placeringen av bordet har en fri yta runt omkring, för att ge plats åt springande och lekande barn. Pingisborden kommer i så kallade fullstor storlek, vilket innebär cirka 275 centimeter långt och 152 centimeter brett. Därför är det viktigt att ytan runt om pingisbordet inte är begränsad, då det gör det svårare att nyttja pingisbordet och till exempel ha rundpingis. Vår rekommendation är att placera det på en relativt öppen yta med gott om plats för spring i benen.

Robusta och tåliga bordtennisbord i stål

Ett bordtennisbord i stål är extra slitstarkt och stadigt. De är tillverkade för att klara av de mest krävande och tuffa offentliga utemiljöer. Bordtennisbord klarar av att användas fullt ut och stå ute året runt. Stål är ett robust material som står emot stötar och smällar på ett utmärkt sätt och samtidigt håller ett bra skick år efter år. Från oss på Uteprodukter handlar allt från privatpersoner och småföretagare till större företag, kommuner och myndigheter. Välkommen till oss!