Din kundvagn är tom

HemVerktyg & RedskapStegar & StällningarArbetsbockar

Arbetsbockar

En arbetsbock är ett ovärderligt och helt nödvändigt redskap för en hantverkare, oavsett om man är yrkesverksam eller hemmafixare. Hos oss hittar du ett brett utbud av bockar i olika modeller och material. Vi har allt från arbetsbockar i aluminium med ett, två eller tre steg till avlastningsbockar och målarbockar i trä. Gemensamt för produkterna är att de tål slitsam och långvarig användning utan att tappa i kvalité. Skapa de bästa förutsättningarna för arbetet med rätt utrustning. Kontakta oss om ni vill veta mer om våra arbetsbockar.

Köp arbetsbock i trä och metall online

En arbetsbock kan användas som en stabil plattform att stå och arbeta på. Välj bland modeller i trä eller metall, i flera olika storlekar och antal steg. Vid arbete som utförs på flera olika platser är en hopfällbar arbetsbock mycket lämplig att ha med sig. Den tar upp lite plats men underlättar mycket när det finns behov av att nå och arbeta en bit ovanför marken. Vid frågor är du välkommen att ringa oss på 020-105050 eller genom formuläret direkt på hemsidan

Höj- och sänkbar arbetsbock som även är hopfällbar

Köp en arbetsbock som är flexibel och lätt att anpassa till flera höjder. Modeller som är höj- och sänkbar kan användas på flera typer av underlag tack vare snabb anpassning. Det är också lämpligt när ni är flera personer av olika längd som delar på arbetsutrustningen. Arbetsbock i aluminium har en låg vikt och är väldigt slitstark. Eftersom den är hopfällbar är det lätt att förvara den exempelvis i skåpet på en bil när den inte används och plocka fram vid behov.

Stegstol, målarbock och avlastningsbock i trä

Ytor för avlastning är något som alltid kommer till användning. Avlastningsbock i trä gör att du kan lägga ifrån dig saker som används i arbetet i en bekväm arbetshöjd. Används flitigt vid arbeten som målning, elarbeten eller som ett smidigt extra bord att ha med sig. En målarbock och stegstol används vid arbeten efter väggar och tak. De har stora och stabila steg som gör att du får en bra arbetsställning. Baksidan av pallen har en brant lutning vilket gör att den kommer nära väggen, perfekt vid hantverksarbete.

Tålig arbetsbock i stål och aluminium – 2 och 3 steg

Två material som används under många år utan att slitas nämnvärt är stål och aluminium. Arbetsbockar i dessa material finns med två och tre steg beroende på vilken höjd du behöver komma upp på. Det är ett bra arbetsredskap som ofta används inom många olika områden. Fungerar lika bra för hemmafixaren som i professionellt bruk. Uteprodukter har ett brett sortiment med prisvärda produkter för alla tillfällen. Produkterna håller hög kvalitet och är framtagen för att klara av tuffa miljöer vid daglig användning.