Din kundvagn är tom

HemStaket & StängselHundgårdar

Hundgårdar

Vare sig om du har egna hundar, äger en kennel eller driver ett hunddagis så har vi produkter som passar för dig och dina hundars behov. En hundgård med högt stängsel är ett ypperligt alternativ för dig som till exempel bor i närheten av större vägar och vill låta dina hundar vistas utomhus på ett säkert sätt. Hundgårdarna kan anpassas med olika sektioner och för att få det som passar bäst för era behov. Kontakta oss för offert eller om du har frågor och behöver råd kring valet av hundgård.

Köp stor och liten hundgård online

Alla hundgårdar i vårt sortiment är tillverkade i högkvalitativt stål och levereras som kompletta byggsatser eller som sektioner och moduler. Många modeller kan även utökas med fler sektioner och anpassas efter användningsområdet. Hundgårdarna finns i många olika varianter som passar både små och stora hundar. Produkterna kan användas på både privata gårdar, fastigheter och trädgårdar eller i professionellt yrkesbruk. Det går att skapa flera olika “rum”, vilket passar till exempel kennel, hundstall och hunddagis.

Flexibla hundgårdssektioner – bygg på med fler dörrar och sektioner

Våra sektioner av hundgårdarna är populära att använda tack vare sin flexibilitet. De kan byggas, formas och anpassas på en många olika sätt. Det är dessutom smidigt att bygga ut en befintlig hundgård om behoven förändra. Höjden på våra stängsel och sektioner är 180 cm, vilket ger en säker hundgård där hundarna är i tryggt förvar, utan möjlighet att rymma därifrån. Sektionerna är av mycket hög kvalité och är tillverkade för att användas under många år framöver. Alla våra hundgårdar levereras som ett komplett staket där stängel, skruvar, muttrar och brickor för montage följer med.

Hundstängsel utomhus – säkert stängsel för hund

Det går att använda hundstängsel på många sätt utomhus. Med ett säkert stängsel kan hunden eller hundarna vara utomhus på egen hand, utan någon risk för att de ska rymma. Detta är ett mycket bättre alternativ än att låta hunden vara ensam inomhus, eftersom hunden trivs med att vara utomhus och ha möjlighet till att röra sig. Med en aktiv och stimulerande hundrastgård får du en mer välmående hund. Om det finns speciella önskemål på storlek för er hundgård så kan ni kontakta oss för att få en offert.

Hur stor hundgård måste man ha?

Storleken på hundgården utgår ifrån den största hundens mankhöjd. Om flera hundar vistas tillsammans finns bestämmelser för hur mycket markytan ska utökas. Den absolut minsta rastgården har en markyta på sju kvadratmeter, vilket gäller för hundar med en mankhöjd på upp till 25 centimeter. Reglerna kommer från Jordbruksverket som har tabeller över kraven på markyta gällande vilken storlek som hunden har. Tänk också på att hunden alltid ska ha tillgång till vatten, möjlighet att söka skugga samt komma undan från regn och vind. Hos oss på Uteprodukter hittar ni allt som ni behöver för att bygga bra och uppskattade hundgårdar.