Din kundvagn är tom

HemStaket & StängselHundgårdar

Hundgårdar

Här på Uteprodukter.se finns det lämpliga hundgårdar för alla användningsområden – vare sig du har egna hundar, äger en kennel, driver ett hunddagis eller kanske ett ideellt härbärge. En hundgård med högt stängsel är ett ypperligt alternativ för dig som bor i närheten av större vägar och vill låta dina hundar vistas utomhus på ett säkert sätt. Alla hundgårdar du hittar här på sidan är tillverkade i högkvalitativt stål och levereras som kompletta byggsatser med 180 cm höga nät- eller gallermoduler. Flertalet modeller går även att utöka med fler hundgårdssektioner vid behov. Beställ enkelt online eller skicka in en offertförfrågan!

På Uteprodukter.se har vi prisvärda hundgårdar i mängder av olika varianter för små och stora hundar. Sortimentet inkluderar både mindre modeller för privata trädgårdar, rejäla rastgårdar på upp till 69 kvadratmeter och hundgårdar med flera olika ”rum” som passar utmärkt till hundstall, härbärgen, kennlar och liknande. Våra hundgårdar levereras som byggsatser för enklare transport – men oavsett orderstorlek är frakten alltid fri när du handlar hos oss! 

Varje hundgård kommer komplett med stängsel, grindmodul/er, samt tillbörliga skruvar, muttrar och brickor för montage. Våra hundgårdar av märket ”Fido” går även att bygga till med ytterligare dörrar eller hundgårdssektioner för att anpassa storlek och format efter den tillgängliga markytan. Perfekt om man exempelvis vill använda sin hundgård som stängsel kring villatomten. Samtliga hundgårdssektioner i Fido-serien är 180 cm höga och tillverkade i bastant varmförzinkat stål med stabilt gallernät. I utbudet finns också underhållsfria hundgårdar med robusta gallerväggar i galvaniserat stål. Även dessa är 180 cm höga och kommer i två olika storlekar.

I vårt breda sortiment kan du garanterat hitta en hundgård som passar dina behov, oavsett om du driver ett professionellt hundhotell eller bara vill ge dina egna hundar en trygg plats att leka på i trädgården. Skulle du ha några frågor angående våra hundgårdar är du givetvis välkommen att kontakta oss!