Din kundvagn är tom

HemPark & UtemiljöCykelställCykelpollare

Cykelpollare

En cykelpollare är en modell av cykelställ som tar liten plats och står väldigt stadigt genom att de har blivit fastgjutna i marken. Pollarna finns i flera olika former och storlekar. De passar in i alla olika typer av offentliga miljöer och är ett mer estetiskt inslag, jämfört med de mer traditionella cykelställen. I cykelpollaren låser cyklisten fast cykeln direkt i stolpen. Kontakta gärna oss för information eller råd för vilken modell som passar er bäst.

Köp cykelpollare till offentlig miljö

I den offentliga miljön är det väldigt viktigt att skapa ordning och att tydligt visa var cyklarna ska parkeras. Ibland är det inte möjligt att använda sig av större cykelställ, då är istället cykelpollare ett mer praktiskt alternativ som jämförelsevis tar väldigt lite plats. Ni kan även sätta upp flera cykelpollare intill varandra på offentliga platser där det finns större behov av cykelförvaring. Modellerna är av modern design och anpassade för att minst två cyklar ska kunna låsas fast i dem.

Hållbara cykelställ för nedgjutning

Cykelpollare står väldigt stadigt eftersom de gjuts fas i marken. Pollarna är tillverkade för att tåla de tuffa och påfrestande offentliga miljöerna året runt i det nordiska klimatet. Utseendemässigt har cykelpollarna modern design och finns i modeller av bland annat varmförzinkat stål och svart pulverlackering. Att använda cykelpollare framför mer traditionella typer av cykelställ har uppenbara fördelar för den som behöver ett platseffektivt och smart alternativ för cykelförvaringen.