Din kundvagn är tom

HemPark & UtemiljöPlanteringRabattkanter & Trädringar

Rabattkanter & Trädringar

Rabattkanter har både en praktisk funktion och är en snygg detalj i alla utomhusmiljöer. Skapa en tydlig markering var rabatten är och skydda den samtidigt från robotgräsklippare, cyklister och annat som riskerar att förstöra rabatten. Produkterna fungerar lika bra i privatpersoners trädgårdar som i offentliga områden hos företag och kommuner. Rabattkanterna klarar tuffa påfrestningar och tål att användas i nordiskt klimat året runt.  Kontakta oss om ni har frågor kring våra rabattkanter, vi hjälper gärna till med er beställning.

Hållbar rabattkant i Cortenstål

En rabattkant som är helt underhållsfri och bara blir snyggare med åren är den i Cortenstål. Vid leverans är rabattkanten komplett med både bult och skarvplåt för att kunna sammanfogas på ett snyggt sätt. Den är formbar för att passa alla typer av rabatter. Det går till och med att skapa vinklar och hörn med den medföljande skarvplåten. Bara någon vecka efter montering kommer Cortenstålet att börja få en rostig färg som blir allt mörkare med åren. Detta passar utmärkt i Sverige då det krävs ett varierat klimat med både fuktig och torr luft i perioder.

Trädring som hjälper robotgräsklipparen

Både i offentliga miljöer och privata trädgårdar är det idag vanligt att robotgräsklippare används. En robotgräsklippare åker tills att det tar stopp i form av exempelvis ett träd. Genom att montera upp en trädring skyddas trädet från att bli skadat vid kollisionen. I vårt breda utbud hittar ni stora och små trädringar som är skapade för tuffa tag i offentliga miljöer. Trädringarna finns i flera olika material som plåt och stål. De kan vara både helt platta eller ha en liten kant.

Låg eller hög trädgårdskant i snygg rostig färg

Ni kan skapa snygga detaljer i trädgården genom att använda en trädgårdskant i rostfärg. Här kan både privatpersoner, företag och offentliga aktörer hitta funktionella tillbehör att använda år efter år. En trädgårdskant från oss är tillverkad för att tåla krävande och påfrestande utemiljöer året runt. Hitta en trädgårdskant i den färg och form som passar den tänkta platsen hos er. Trädgårdskanten blir ett långvarigt skydd och även en snygg detalj i alla sammanhang.

Skydda trädgårdens rabatter och växter med kantstål

Det spelar inte någon roll om det är en nysatt eller äldre rabatt, skydda trädgårdens växter med hjälp av ett kantstål. Kantstålet fungerar som en tydlig markering för att minimera risken för lek och andra aktiviteter i rabatten. Kantstål för trädgård fungerar bra på offentliga områden där många människor är i rörelse. Det är mycket enkelt att slå ner kantstålet i marken med hjälp av en gummiklubba. Väl på plats är det robust och skyddar rabatten under många år.