Din kundvagn är tom

HemPark & UtemiljöPlanteringVäxthus

Växthus

I ett växthus kan du odla grönsaker, bär och frukter som kräver ett varmare klimat än det vi har här uppe på våra nordliga breddgrader. Ett växthus förlänger även odlingssäsongen. Du kan alltså starta odlingarna tidigare på våren och fortsätta att skörda långt in på höstkanten. I ett växthus står dina växter också skyddade från olika djur och fåglar. Under vintern kan växthuset användas som en smart förvaringsplats till växter, lökar, krukor och redskap. Här hos oss på uteprodukter.se finns växthus i olika format, storlekar och material. Välj till exempel ett kombinerat redskapsskjul och växthus eller ett växthus anpassad till en pallkrage.
 

PRISVÄRDA FRISTÅENDE VÄXTHUS OCH VÄXTHUS TILL ODLINGSKRAGE

Ett fristående växthus passar perfekt till dig som har en trädgård. Vi erbjuder bland annat ett växthus i trä som är sammanbyggt med en redskapsbod. I boden förvarar du enkelt spadar, krattor, trädgårdshandskar, krukor och allt annat du behöver för att sköta om dina växter, och i växthusdelen kan du förverkliga dina drömmar om härliga odlingar. Växthuset kan också fungera som ett litet uterum. Innan du ska köpa ett växthus är det bra att fundera på var i trädgården du ska placera det. Växter behöver mycket ljus. Riktigt soliga dagar kan dock växterna behöva skugga som skyddar från solens starka strålar. Ett träd kan till exempel ge skugga, men du kan också få skugga genom att hänga upp en väv inne i växthuset.

Har du inte plats för ett stort växthus i trädgården kan ett växthus i plast anpassat till en odlingskrage vara ett bra alternativ, eller ett väggväxthus i plast som enkelt monteras mot en vägg eller mur. Ett annat förslag om du inte har en stor trädgård är ett växthus mini. Ett sådant miniväxthus tillverkat i plast passar lika bra i en liten trädgård som på en altan eller balkong. Genom att rulla upp och ner små fönster kan du styra värmen i växthuset. Ställer du växthuset i en rabatt kan du klipp hål i dess botten, hälla i jord och gödning och plantera växter utan att använda krukor.

Visst är det fantastiskt med stora växthus med plats för många olika grönsaker, frukter och bär, men även ett mindre växthus ger möjligheter till härliga odlingar. Här kan du odla grönsaker, frukter och bär, låta känsliga växter övervintra och driva upp plantor på våren. Du behöver alltså inte utesluta att äga ett eget växthus bara för att du bor i lägenhet. Satsa på ett miniväxthus helt enkelt!

KÖPA VÄXTHUS PÅ NÄTET

På uteprodukter.se beställer du snabbt, tryggt och säkert växthus online. Välj mellan större växthus i trä eller mindre plastväxthus. Alla växthus kommer att ge dig en isolerande och skyddande plats där du kan odla allt från tomater och gurkor till tropiska frukter och färgglada blommor. Du kan också köpa till en kompost där trädgårdsavfallet effektivt kan brytas ner och bli till jord som sedan kan användas till odlingarna. Har du några frågor om våra växthus eller önskar en offert är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.