Din kundvagn är tom

HemPark & UtemiljöPlanteringSpaljéer

Spaljéer

Spaljéer förenar funktionalitet och estetik för att omvandla din trädgård eller uteplats till en visuell och grönskande oas. Genom att ge stöd till klätterväxter och introducera vertikal skönhet, möjliggör spaljéer en sammansmältning av konstnärlig design och växternas naturliga prakt, skapandes en harmonisk utomhusmiljö.

 

En mångsidighet av spaljéer i trädgården

Spaljéer spelar en central roll i trädgårdsdesign genom att erbjuda både struktur och en konstnärlig dimension, samtidigt som de tillhandahåller stöd för klätterväxter, maximalt utnyttjar tillgängligt utrymme och kan bidra till ökad privatliv genom skapandet av naturliga avskärmningar.

Kvalitet och stil med olika typer av spaljéer

Vår kollektion av spaljéer erbjuder något för varje trädgårdsentusiast och varje stil av utemiljö. Från den moderna och robusta Stålspaljén till den romantiska och tidlösa Rosenbågen, våra spaljéer är framställda i väderbeständiga material och designade för att ge optimalt stöd och en estetisk upplevelse.

Stålspaljé – där strukturerat möter grönska

En stålspaljé, tillgänglig i olika storlekar som 90x180 cm, med eller utan kant, infuserar din trädgård med en modern estetik, där de strama linjerna skapar ett elegant samspel med omgivande växtlighet och fungerar som fokuspunkter i landskapet.

Rosenbåge – steget in i en blomstrande dröm

Rosenbågen erbjuder inte bara visuell njutning utan även en doftande och färgsprakande passage genom din trädgård när den omfamnas av klätterrosor eller andra klätterväxter, vilket resulterar i en romantisk och inbjudande atmosfär.

Din spaljé – enkelt tillgänglig online

Att finna din perfekta spaljé har aldrig varit enklare – utforska, välj och beställ från vår omfattande kollektion online, allt designat för att komplettera din trädgårds unika karaktär och behov med några enkla klick.

Förena natur och design med vår hjälp

Oavsett om du är en erfaren trädgårdsskapare eller står inför ditt första trädgårdsprojekt, är vi här för att bistå med kvalitativa spaljéer och expertis för att hjälpa dig att förverkliga din dröm om en förtrollande utomhusmiljö, där naturens skönhet och design samverkar i harmoni.