Din kundvagn är tom

HemPark & UtemiljöTerrassvärmare

Terrassvärmare

För att få lite extra värme å uteplatsen, altanen eller i trädgården är det populärt med terass-, gasol- och infravärmare. Låt den behagliga värmen sprida sig efter att solen har gått ner eller under en kylig sommardag. Hos oss på Uteprodukter hittar du ett brett sortiment av terassvärmare i olika modeller, storlekar och med en rad finesser. Hos oss handlar du till bra priser och med gratis frakt. Vid frågor om ditt val av terrassvärmare är du alltid välkommen att kontakta oss – vi finns här för att hjälpa till!

Köp bra terrassvärmare online 

Terrassvärmare låter er dela skratt långt in på småtimmarna efter att värmen har försvunnit. En bra terrassvärmare har mycket god och värmande effekt på uteplatsen. Det är svårt att inte bli imponerad av den värme som sprids från en terrassvärmare utomhus. Beroende på storleken på ytan som ska värmas upp kan det finnas behov av två eller flera terrassvärmare som drivs av el. I produktbeskrivningen anges hur stor yta som terrassvärmaren kan klara av, men faktorer som vind, isolering av uterummet och liknande spelar en avgörande roll.

Stående och hängande infravärmare

I sortimentet hos oss finns många modeller av infravärmare att välja mellan. Du hittar både stående och hängande infravärmare i olika storlekar. En stående infravärmare går att flytta runt efter behov tack vare sin låga vikt. För en balkong med begränsat utrymme är det istället optimalt med en takhängd infravärmare. Dessa moderna produkter har låg energiförbrukning jämfört med sina föregångare. Att byta ut äldre varianter i uterummet kan därför vara en bra idé ekonomiskt. Efter leveransen är det bara att ansluta strömkontakten till eluttaget och börja använda din nya infravärmare.

Terrassvärmare på el för tak och vägg utomhus

För att få upp temperaturen på er uteplats är det ett bra val med en terrassvärmare som drivs av el. De modeller som monteras i taket eller på väggen tar inte heller anspråk på golvyta. Den infraröda tekniken i eleganta modeller och en tilltalande design gör att dessa smälter in väl i omgivningen. Det finns bekväma funktioner som till exempel att du kan styra terrassvärmaren i taket med en fjärrkontroll. Det finns även modeller som du kontrollerar via en app i mobiltelefonen. Kraftfulla terrassvärmare i taket eller på väggen har kapacitet för att värma upp relativt stora ytor utomhus. 

Snygg och portabel infravärmare på fot och stativ

Dagens infravärmare är mycket slimmade och elegant utformade. En tilltalande design som smälter in i de flesta utemiljöer. Fördelen med en portabel infravärmare på fot och stativ är att den enkelt går att flytta runt. Att möblera om på altanen är inte ett problem då golvmodellen på fot bara är att lyfta och placera på önskad plats. De låga modellerna är avsedda för att värma nerifrån medan högre modeller sprider värmen från ovan. Låt en ny infravärmare på stativ bidra till att ni kan umgås mer utomhus även när det blir lite kyligare utomhus.