Din kundvagn är tom

HemLekplats & LekmiljöBollsportBasketställningar

Basketställningar

Basketställningar är perfekta komplement till skolgårdar, lekparker och idrottsplatser, men en basketkorg kan vara minst lika kul att ha på den privata tomten eller garageuppfarten. Här på Uteprodukter.se hittar du basketkorgar i flera olika varianter för placering utomhus. Alla basketkorgar i vårt sortiment är tillverkade i underhållsfria material och gjorda för att klara väderomställningar och tuffa tag i offentliga miljöer, så oavsett vilken modell du väljer kan du vara säker på att du får en basketställning i högsta kvalitet som kommer att hålla i åratal. Du beställer enkelt online – alltid med fri frakt!

Om du söker en stabil och hållbar basketkorg för bruk utomhus har du många modeller att välja mellan hos oss på Uteprodukter.se. Utbudet inkluderar allt från klassiska basketställningar med fast monterad basketkorg i standardhöjd på 305 cm till kompletta basketset med justerbara stativ och plattor i olika material. Våra justerbara basketställningar finns att tillgå såväl med vanlig basketkorg som med flexibel dunkkorg, och är ett ypperligt alternativ för skolgårdar och lekparker då höjden lätt kan anpassas efter olika åldrar. Vi har även böjda Goose Neck-modeller helt i stål som lämpar sig perfekt för streetbasket på garageuppfarter, i bostadsområden och liknande gatumiljöer. I vårt breda sortiment hittar du också spännande varianter som Bläckfisk och Point – innovativa basketkorgar med flera bottenöppningar som ger olika poäng beroende på var bollen åker ut. Dessa roliga och färgglada basketställningar passar extra bra för lite yngre spelare, men fungerar lika fint på offentliga lekplatser som hemma i trädgården.

För smidigt och säkert montage av basketkorg utomhus rekommenderar vi att du köper till en markhylsa för nedgjutning. Kontrollera dock först vad som anges i produktbeskrivningen!  När det gäller vissa basketställningar, såsom Bläckfisk- och Goose Neck-varianterna, ingår nedgjutningshylsa redan i paketet. Notera också att samtliga basketställningar säljes styckvis. Även om det står ”komplett basketset” i beskrivningen avser det alltså endast en basketkorg. Vill du utrusta en fullfjädrad basketplan behöver du således lägga två exemplar i kundvagnen. Om du har några övriga funderingar rörande våra basketkorgar eller önskar en offert är du givetvis välkommen att kontakta oss!