Din kundvagn är tom

HemLekplats & LekmiljöBollsportBasketställningar

Basketställningar

Basketställningar utomhusbruk är ett perfekt komplement till skolgårdar, lekparker och idrottsplatser, men basketkorgar kan vara minst lika kul att ha på den privata tomten eller garageuppfarten. Att spela basket är populärt hos både vuxna och barn, dessutom något som man enkelt kan göra tillsammans. Hos oss på Uteprodukter hittar ni ett brett sortiment av basketställningar och basketkorgar samt tillbehör som basketplatta och nät. Kontakta oss gärna om du behöver råd eller har frågor kring vilket produkt som passar dina behov bäst.

Justerbar och portabel basketkorg för vuxen och barn

En basketkorg som är både justerbar och portabel är lätt att anpassa till dem som ska spela, oavsett om det är vuxna eller barn. En basketställning som är flyttbar lämpar sig extra bra på exempelvis skolgårdar och idrottsplatser, där man snabb vill kunna ställa fram och plocka bort en basketkorg. En stor fördel är att korgens höjd snabbt och enkelt kan anpassas beroende på vilka som ska spela. Det krävs inte heller någon fast installation, vilket gör att ni kan anpassa spelplatsen efter behov.

Flyttbar och ställbar basketställning utomhus

Oavsett om en basketställning ska användas på exempelvis den privata tomten eller en skolgård, så är det väldigt smidigt med en flyttbar och ställbar basketställning utomhus. Ni kan ge barnen möjlighet till lekfull rörelse genom basketspel och givetvis är det fantastiskt för basketälskaren med en egen basketställning hemma. Basketstativen är relativt underhållsfria, istället kan ni fokusera på att spela och ha roligt. Modellerna är tillverkade för att tåla tuffa förhållanden och långvarig användning.

Basketnät i nylon eller med kedja av metall

Basketnät kan vara tillverkade i olika material. Hos oss hittar ni basketnät i antingen i nylon eller med en kedja av metall. Båda typerna av nät är lätta att montera och det är enkelt att byta ut dem och näten skulle gå sönder. I det breda sortimentet hos Uteprodukter finns det också andra typer av tillbehör att handla till basketkorgar, som en basketplatta. Med ett rejält och slitstarkt nät gör ni upplevelsen ännu roligare och livslängden ökar. En fördel med basketnät i metall är de är betydligt svårare att ha sönder för eventuella vandaler.

Basketstativ med basketplatta – köp komplett basketset 

Ett basketstativ är ett annat namn på en portabel och mobil basketkorg eller basketställning. Med basketstativet kan ni enkelt bygga upp en plan där det passar för tillfället. Det kan exempelvis vara hemma på garageuppfarten, på skolgården och fritidsgården eller hos idrottsklubben. Med basketstativet får ni ett komplett basketset med allt som ni behöver för att kunna spela, det enda ni behöver är en basketboll, sedan kan ni köra igång! Investera i prisvärda, hållbara produkter och skapa rörelseglädje i sportsammanhang för både stora och små. Välkommen till oss!