Din kundvagn är tom

HemFlaggstänger & TillbehörFlaggstångsbelysning

Flaggstångsbelysning

Hos oss på Uteprodukter.se har du möjlighet att köpa högkvalitativ flaggstångsbelysning till mycket konkurrenskraftiga priser – och alltid med fri frakt. Effektiv belysning är alltid en god investering om du vill säkerställa att förbipasserande kan se och uppmärksammar dina flaggor när det är mörkt ute. Om du är ett företag kan den ökande exponeringen bidra till att locka fler kunder. Beställ enkelt online eller kontakta oss för att få en offert för flaggstångsbelysning.

Effektfull belysning & ljusslinga för flaggstång

Enligt traditionen ska flaggan hissas när solen går upp och sedan halas när solen går ner, alltså endast vara hissad när det är ljust ute. Dock är det fritt fram att ha blågula vimplar, reklam- och företagsflaggor uppe dygnet runt. Men om man vill att flaggorna ska synas väl även under de mörka timmarna är bra flaggstångsbelysning ett måste. Vår belysning passar till de flesta typer av flaggstänger, från 6 och 8 meter upp till 12 meter.

Köp prisvärd flaggstångsbelysning online

Med vår smidiga flaggstångsbelysning Ecolight och Eco Uplight kan du framhäva dina flaggor på ett effektfullt sätt och nå ut med ditt budskap under alla tider på dygnet. Uplight finns i tre olika utföranden – vit, silver och svart. Ecolight är vitlackerad som standard, men den kan även lackeras i andra färger för att matcha flaggstången. Båda armaturerna är tillverkade i gjuten aluminium och försedda med härdat säkerhetsglas, vilket gör dem extremt hållbara.

Vit flaggstångsbelysning i LED

Tack vare den klimatsmarta LED-tekniken är vår flaggstångsbelysning dessutom väldigt kostnadseffektiv. De kraftfulla 19W-lamporna ger ett skarpt, riktat sken och har en livslängd på drygt tio år. Armaturen monteras enkelt direkt på flaggstången med hjälp av den medföljande fästanordningen, notera dock att elinstallationen alltid ska utföras av en behörig fackman.

Julbelysning till flaggstång

Med hjälp av en smart julbelysning kan du förvandla din flaggstång till en tio meter hög, tindrande julgran. Otroligt stämningsfullt under mörka vinterkvällar! Vi har också mindre, fristående ljusgranar som passar perfekt i villaträdgården samt dekorativa ljusslingor som är avsedda för dörrmontering. Julbelysningen Fairybell är en populär och uppskattad dekoration som är lätt att montera. Den är tålig och byggd för det krävande svenska vinterklimatet.