Din kundvagn är tom

HemFlaggstänger & TillbehörFlaggstångsbelysning

Flaggstångsbelysning

Hos oss på Uteprodukter.se har du möjlighet att köpa högkvalitativ flaggstångsbelysning till mycket konkurrenskraftiga priser – och alltid med fri frakt. Redan där har du gjort en bra affär, men vår prisvärda flaggstångsbelysning kan dessutom ge dig mycket valuta för pengarna under lång tid framöver. Effektiv belysning är alltid en god investering om du vill säkerställa att förbipasserande uppmärksammar dina flaggor när det är mörkt ute, men om du driver ett företag kan den ökade exponeringen även bidra till att locka fler kunder. Beställ din flaggstångsbelysning enkelt online eller kontakta oss för en offert!

Den svenska flaggan bör enligt traditionen endast vara hissad när det är ljust ute. Blågula vimplar, liksom alla former av reklam- och företagsflaggor, är det däremot fritt fram att ha uppe dygnet runt. Men om man vill att de ska synas väl även under de mörka timmarna är bra flaggstångsbelysning ett måste. Här på Uteprodukter.se har vi prisvärd kvalitetsbelysning som passar till de flesta typer av flaggstänger på upp till 12 meter.

Med vår smidiga flaggstångsbelysning Ecolight och Eco Uplight kan du framhäva dina flaggor på ett effektfullt sätt och nå ut med ditt budskap alla tider på dygnet. Eco Uplight finns i tre olika utföranden – vit, silverfärgad och svart. Ecolight är vitlackerad som standard, men kan även fås i andra färger för att matcha flaggstången. Båda armaturerna är tillverkade i gjuten aluminium och försedda med härdat säkerhetsglas, vilket gör dem extremt hållbara. Tack vare den klimatsmarta LED-tekniken är vår flaggstångsbelysning dessutom väldigt kostnadseffektiv. De kraftfulla 19W-lamporna ger ett skarpt, riktat sken och har en livslängd på drygt 10 år! Armaturen monteras enkelt direkt på flaggstången med hjälp av den medföljande fästanordningen, notera dock att själva elinstallationen alltid bör utföras av en behörig fackman.

I denna kategori finner du även smart julbelysning som gör att du kan förvandla din flaggstång till en tio meter hög, tindrande julgran. Vi har också mindre, fristående ljusgranar som passar perfekt i villaträdgården, samt dekorativa ljusslingor avsedda för dörrmontering. Hör gärna av dig om du har några frågor kring dessa eller vill veta mer om vår flaggstångsbelysning!