Din kundvagn är tom

HemFlaggstänger & TillbehörFlaggor & Vimplar

Flaggor & Vimplar

Svenska flaggan har sin givna plats vid nationella högtider, men den är också ett självklart inslag i det svenska sommarlandskapet. Blågula flaggor passar precis lika fint i stadsmiljöer och villaträdgårdar som ute till sjöss och i den lantliga idyllen. Hos oss på Uteprodukter.se hittar du den svenska flaggan att köpa i passande storlekar för alla tänkbara längder på flaggstänger. I utbudet hittar du även tåliga båtflaggor, liksom vår populära svenska vimpel i olika utföranden. Kontakta oss gärna om du undrar över något kring våra flaggor eller önskar en offert!

Om du är på jakt efter högkvalitativa flaggor till bra pris behöver du inte leta längre. Här på Uteprodukter.se kan du köpa svenska flaggan både till villan, båten, lantstället och hembygdsföreningens flaggstång i ett svep om du vill. Vi har svenska flaggor i matchande storlekar för flaggstänger från tre meter upp till 18 meter, liksom båtflaggor i två olika format som passar på de flesta fritidsbåtar. Samtliga flaggor i vårt sortiment är tillverkade i slitstark marinpolyester med specialsydda sömmar som gör dem extra tåliga för väder och vind.

Svenska flaggan bör helst hissas och halas i enlighet med solens upp- och nedgång, men om man vill ha något som pryder flaggstången dygnet runt är en blågul vimpel ett perfekt alternativ. Vår svenska vimpel finns tillgänglig i två olika varianter – den ena med ett gult kors på blå botten, den andra i traditionell design med ett blått och ett gult fält under varandra. Även dessa går självfallet att få i olika storlekar för att passa din flaggstång.

Börjar din befintliga flagga eller svenska vimpel bli sliten? Då är det hög tid att byta ut den. Av respekt för denna vackert blågula nationalsymbol ska man aldrig hissa flaggor som är solblekta eller trasiga. Så passa på att köpa svenska flaggan i ett nytt och fräscht exemplar här på Uteprodukter.se innan säsongen börjar! Vi bjuder på frakten!