Din kundvagn är tom

HemStaket & StängselAvfallsskjul

Avfallsskjul

Skapa en snygg och praktisk förvaring till dina avfallskärl. Det kan både bar vara i ett privat hem eller på offentlig plats. Avfallsskjul, soptunneskydd och möjlighet att bygga in soptunnor på ett naturligt elegant sätt. Uteprodukter har ett varierat utbud av tillbehör som gör förvaring av soptunnor lite mer dekorativt och bidrar till mer ordning och reda. Välj mellan olika material och storlekar. Kontakta oss gärna på mejl eller 020-105050 om det finns frågor.

Köp soptunneskydd i trä & stål online

Två material som är populära att använda är trä och stål. Tåliga material som håller under många år. Soptunneskydd i trä är estetiskt tilltalande och fungerar i alla miljöer. Tryckimpregnerad tall som vuxit långsamt under många år stöter effektivt bort vatten och kan anpassas till många olika byggnader. Finns både i utförande som målade och omålade modeller. Skjulen levereras som byggsats som enkelt monteras ihop vid ankomst. Virket har NRT klass A vilket betyder att det både står emot röta på ett exemplariskt sätt och tål att grävas ner i marken.

Snygga och hållbara avfallsskjul

Avfall måste hanteras och soptunnor är ett måste. Med snygga och hållbara avfallsskjul kan varje behållare döljas efter önskemål. Ett bra alternativ är att använda en stålspaljé och låta gröna växter klättra upp på sidorna. Komposit är ett annat material som är lätt att hålla rent och fortsätter ha ett utseende av nytt under lång tid. Många avfallsskjul går att bygga och anpassa utifrån olika behov. Skapa och bygg ett system för avfallshantering som är anpassad till både stora och små behov.

Soptunneskydd för privata och offentliga miljöer

Investera i soptunneskydd som är hållbara och tål att användas i både privata och offentliga miljöer. I offentliga miljöer ställs det stora krav på hållbarhet och att färdiga soptunneskydd ska tåla att användas dagligen. Flera av modellerna går att välja mellan flera olika mått, andra går att bygga ihop i flera sektioner med varandra. Prisvärda produkter som levereras i kompletta set för att snabbt kunna monteras på plats. Det finns både moderna och klassiska modeller på avfallsskjul för varje hem och plats. Levereras alltid med fri frakt. 

Bygg in soptunnor och sopkärl

Soptunnor och andra kärl som står framme kan vara ett störande inslag för omgivningen. Bygg in soptunnor och sopkärl för ett mer enhetligt utseende. Avfallsskjul och soptunneskydd kräver minimalt med underhåll och finns med färdiga sektioner. Mindre modeller är anpassade till två sopkärl och större modeller kan rymma flertalet soptunnor. Ett naturligt sätt för att få bra ordning där varje sopkärl får sin egen plats. Produkterna är mycket stabila och håller hög kvalitet. Bottenramen på ett avfallsskjul bör fästas i marken genom att exempelvis bultas fast för att stå emot väder och vind.