Din kundvagn är tom

HemLekplats & LekmiljöGungorTrägunga

Trägunga

En trägunga är ett perfekt inslag för utomhuslek hemma i trädgården. Aktiviteten passar både små och stora barn, vem tycker inte det är superkul att svinga i luften? Hos oss hittar du hållbara och roliga gungställningar i trä. Vi har allt från klassiska och enkla varianter till ställningar med klättervägg, klätternät, stege och rutschkana. Kontakta gärna oss om du vill veta mer om våra trägungor.

Populär trägunga utomhus från Hörby Bruk

Svenska Hörby Bruk är en mycket uppskattad tillverkare av gungor för barn i alla åldrar. Deras klassiska modeller har varit ett självklart inslag i många trädgårdar och de har även ett stort sortiment av trägungor. Hörby Bruks populära gungor finns i både vanliga, och extra höga modeller – perfekt för de äldre barnen som vill svinga sig högt upp. För de mindre barnen finns givetvis babygungor och kompisgungor att köpa som tillval, allt för att få en komplett och passande gungställning för just era behov. 

Från Basic, Classic & High till Active Slide & Climb

Hörbys trägungor finns i flera utföranden. Här hittar du allt från enkla och klassiska varianter till gungställningar med rep eller rutschkana. Välj en modell med klätternät eller klättervägg – eller varför inte både och? Några favoriter hos barnen är Trägunga high, Active Slide eller Active climb. Dessa roliga gungställningar gör att barnen får en massa extra skoj i trädgården. Träkonstruktionen ger en tålig, hållbar ställning som även är ett vackert inslag i trädgården.