Din kundvagn är tom

HemTrafik & VägTrafikskyltarVarningsskyltar

Varningsskyltar

En varningsskylt kan vara ett både viktigt och nödvändigt inslag i er utemiljö. Vi erbjuder allt från vanliga skyltar till de med en mer humoristisk ton, skyltarna passar både för privat bruk och till företag. Hos oss hittar ni skyltar av hög kvalitet som är tillverkade för att tåla påfrestande utemiljöer. Vi erbjuder alltid snabba leveranser och 30 dagars faktura när ni beställer från oss. Söker ni en specifik skylt eller har andra frågor är ni varmt välkomna att kontakta oss.

Vägskylt som varnar för lekande barn

Barn har inte samma konsekvenstänk som vuxna människor och varningsskyltar om lekande barn kan rädda liv. Dessa skyltar fungerar lika bra i privata miljöer som på offentliga platser. Bilförare blir mer uppmärksamma och har en tendens att sänka farten när det finns skyltar som varnar för att lekande barn kan finnas i området. Våra skyltar används av allt från privatkunder och företag till kommuner och myndigheter. En varningsskylt för lekande barn är alltid en god investering i säkerhet och trygghet. Skydda barnen och varna förare med en tydlig skylt.

Varningsskylt för djur – hund, katt och grodor

Visste du om att du kan varna trafikanterna för katter? En varning för katten kan vara det som krävs för att göra föraren uppmärksam på djur och att farten sänks. Vi har varningsskyltar för flera olika sorters djur. Skyltarna kan monteras på exempelvis stolpar, staket eller fasader. En varningsskylt för hund kan också ha en avskräckande effekt och hålla borta inbrottstjuvar. I vårt sortiment hittar du även varningsskyltar för grodor, gäss och ankor. Alla skyltar är av ordentlig vägmärkeskvalitet och tål att användas i det nordiska klimatet året runt.

Roliga varningsskyltar för bröllop och kräftskiva

Två festliga tillställningar som brukar locka många människor är bröllop och kräftskivor, dit söker man sig för att fira och ha roligt tillsammans. Ett kul inslag till festen kan vara speciella varningsskyltar, som på ett roligt sätt “varnar” era grannar och andra i omgivningen för vad som är på gång. En sådan skylt kan även göra att andra får en större förståelse för om det blir högljutt under kvällens gång. Köp en rolig skylt för eget bruk, eller varför inte ge bort den som en minnesvärd present?

Varna för din robotgräsklippare

En allt vanligare syn i både privata trädgårdar och på offentliga gräsytor är robotgräsklippare. Dessa självgående maskiner håller gräsmattan i perfekt trim utan att en människa behöver lägga tid och energi på att klippa och sköta om den. Med en varningsskylt för robotgräsklippare kan du göra din omgivning uppmärksam på att en sådan gräsklippare finns i området. Undvik onödiga olyckor genom att tydligt visa att en robotgräsklippare finns här. Skylten kan användas både i seriösa och mer lättsamma sammanhang. Varningsskylten passar också bra som present till den som har “allt”.