Din kundvagn är tom

HemVerktyg & RedskapSnöredskapSalt & Sandspridare

Salt & Sandspridare

Säkerhet och pålitlighet kommer först när vinterns is och snö täcker våra gång- och körvägar. Vårt sortiment av salt- och sandspridare är noggrant designat för att tillhandahålla en effektiv och tillförlitlig lösning, som säkerställer halkfria och säkra ytor för både privat och professionell användning, genom hela den kalla säsongen.

Robust mångsidighet med Spridare Multi

För en robust, mångsidig, och pålitlig lösning, introducerar vi Spridare Multi, effektivt utformad för att tillmötesgå behoven hos såväl privatpersoner som professionella användare, allt till ett pris av 3 440 kr exklusive moms. Dess kraftfulla och robusta konstruktion är framtagen för att hantera en rad olika material och användningsområden med lätthet.

Ditt val av salt- och sandspridare

Med ett omfattande sortiment till ditt förfogande, oavsett om ditt fokus ligger på spridning av salt eller sand, erbjuder vi en mångfald av spridarlösningar. Dessa är skräddarsydda för att passa olika behov och fordonstyper, inklusive alternativ särskilt utformade för ATV.

Optimerade spridarlösningar för ATV och fyrhjulingar

Förståelse för de unika kraven från de som använder ATV och fyrhjulingar under sina spridningsuppgifter, vårt sortiment inkluderar alternativ som är särskilt optimerade för dessa fordonstyper. Detta garanterar en effektiv och pålitlig spridning över större ytor, säkerställande att ingen yta förbises.

Kvalitet och lång livslängd i varje spridare

Varje spridare i vårt sortiment är designad för att stå emot de korrosiva effekterna av material som salt och sand, garanterande inte bara en pålitlig prestanda säsong efter säsong, men även en lång produktlivslängd som du kan lita på år ut och år in.

Ett steg mot en säkrare vinter

Med vårt breda sortiment av salt- och sandspridare säkerställer vi att varje steg du tar, och varje väg du färdas på, är så säker som möjlig denna vinter. Upptäck kraften av kvalitet och pålitlighet i våra produkter, och låt oss vara din partner i att skapa säkra och framkomliga miljöer under vinterns utmanande månader.