Din kundvagn är tom

HemMarint & BadBryggorBåtramper & vattenskoterramper

Båtramper & vattenskoterramper

Båtramper är suveräna hjälpmedel om man vill förenkla iläggning och upptagning av mindre fritidsbåtar och vattenskotrar. På Uteprodukter.se har vi ett stort sortiment av högkvalitativa ramper för de flesta typer av flytande åkdon i viktklasser upp till ett ton. Utöver stabila, vinschförsedda båtramper som kan ställas direkt på stranden har vi även ett brett urval av flytande båt- och vattenskoterramper avsedda för brygganslutning. Våra båtramper levereras alltid fraktfritt – beställ direkt online eller kontakta oss för en offert!

Båtramper är något du kan ha god nytta av oavsett om du har en egen strandtomt eller äger en sjönära camping och vill underlätta för dina båtburna gäster. Här på Uteprodukter.se hittar du båtramper i många olika modeller för fritidsbåtar på upp till 910 kg, samt vattenskoterramper med kapacitet på upp till 1000 kg. Utbudet inkluderar både strandbaserade varianter och flytande båtramper avsedda för montage vid en befintlig brygga. Strandramperna finns i ett flertal utföranden med stabila vinschar och smidiga hjulkonstruktioner som gör det enkelt att dra upp och sjösätta båtar och vattenskotrar utan att orsaka skador på skroven. De flesta båtramper går även att förlänga med extra tillsatser vid behov.

Våra flytande båt- och vattenskoterramper kan lätt förankras till en träbrygga alternativt EZ Dock med hjälp av speciella kopplingsbeslag eller förankringsrör. EZ Port vattenskoterramper är dessutom formgjutna med en kil framtill, vilket förenklar påfart och håller skotern stadigt på plats när den står stilla – perfekt som parkering om man vill slippa dra upp den på land efter varje åktur. Även våra flytande EZ Boat Port båtramper kan kompletteras med stabiliserande skrovskenor om man vill kunna använda dem som ”parkeringsplatser”. Den smidiga EZ Dock-konstruktionen gör det också möjligt att montera flera båt- eller vattenskoterramper sida vid sida. Båtramper av denna typ är ett ypperligt alternativ såväl för privatpersoner med egen brygga som för uthyrningsfirmor och liknande som har ett större båt- eller skoterstall och är i behov av lättillgänglig förvaring. Du hittar kompatibla förankringsdon och skrovsskenor, liksom förlängningar till våra strandbaserade båtramper, under tillval i respektive produktbeskrivning. Glöm inte att köpa till lämpligt antal i samband med att du beställer dina båt- eller vattenskoterramper!