Din kundvagn är tom

HemStaket & Stängsel

Staket & Stängsel

Under staket och stängsel hittar du t.ex. byggstängsel, snöstaket, viltstängsel och permanenta staket. För att förenkla köp och hantering skickas våra stängsel alltid förpackade i kompletta paket. Vi har alltid bra priser och snabba leveranser på våra stängsel. Kontakta oss gärna om du vill veta ver om våra byggstängsel, stängsel, snöstaket, viltstängsel eller permanenta staket.

Underkategorier

För att underlätta för kunden har vi alltid färdiga paket med stängsel, kompletta och färdiga att montera. Våra viltstängsel finns i flera olika utföranden allt för att kunna passa Era önskemål. Stolparna som följer med viltstängslet är cylindersvarvade stolpar av senvuxen norrländsk fura som är tryckimpregnerade i NTR A. Detta innebär 20 års rötskyddsgaranti.

Genom cylindersvarvningen blri stolparna jämngrova och utan avsmalning. Toppen fasas för att de bättre ska tåla hanteringen när de slås ned i marken. Stolpen förses med fyrkantig spets för bästa förankring i marken. 

Våra viltstängsel används med fördel som stängsel till djur eller vid industrier och liknande. Hålen i stängslet blir allt mindre ju längre ner man kommer.

Vi leverer till såväl privatperson som till stora projekt i samband med vägbyggen.

Denna katgorin innehåller även Staket Viking Basic i flera olika utförnaden. Viking Basic Paneler togs fram i samband med att inbrotten ökat rejält. Viking Basic Paneler är till för dig som vill ha något extra utöver flätverksstängsel. Viking Basic har bockar i panelen som gör att panelen är mycket styv och lätthanterlig då tråden är Ø 5 mm. Detta stängsel levereras komplett och är mycket enkelt att montera. 

Snöstaket snowy är den perfektlösningen för att stoppa drivande snö. Detta stängsel är användbart både för villaägaren, lantbrukaren och vid utsatta transportsträckor. Genom att sätta upp stängslet bildar man en barikad som enkelt stoppar snö och drivbildning som annars hade blockerat vägen.