Din kundvagn är tom

HemPark & UtemiljöGarage & UtehusCarportar

Carportar

Låt bilen stå skyddad under en carport och minska risken för att behöva skrapa rutor en kall vinterdag. Sortimentet innehåller carport för både en eller två bilar med en snygg design. Stabila byggnader som kommer att stå under många år. Bra både till olika fordon samt vid behov förvara stora och små saker.  Varmt välkommen att kontakta oss vid frågor. Du når oss via vårt formulär på hemsidan eller på telefon 020-105050.

Köp carport som byggsats online

Uteprodukter har ett brett sortiment med flera modeller av carport online. Här finns det något för varje behov. Små och stora modeller i olika design och utseende. Din carport kommer som en byggsats där exempelvis stolpar, skruv och råsponttak är inkluderat. Takbeläggning och golv ingår inte. Varje carport kommer med tydliga instruktioner. Den är tillverkad av nordisk gran vilket bidrar till ett mycket hög kvalitet och varaktig hållbarhet. Vid leverans är träet omålat för att du som kund ska kunna sätta din egen färg och prägel.

Carport med rymligt förråd

Förvaring är något som det alltid finns behov av, både inom- och utomhus. Carport med förråd kommer både att rymma bilen och exempelvis bilens sommar- och vinterdäck. Att ha bilens tillbehör i nära anslutning är både praktiskt och bekvämt. Förrådsdelen inreds efter eget tycke och smak för ett optimerat utrymme. En låsbar liten bod som sitter samman med carport till bra pris kan bli ett bra komplement till övriga byggnader på tomten. Leverantören lämnar fem års garanti, vilket skapar en extra trygghet för dig som kund.

Plats för en eller två bilar

Skapa plats för hushållets alla bilar i en carport med dubbel parkeringsplats. Att placera bilen under skyddande tak kommer att förlänga dess livslängd. Bilen skyddas då från regn, snö och exempelvis flygande barr som letar sig fram i luften. Framförallt så förhindrar en carport att solens starka strålar bidrar till ett stort slitage både på lack och interiör. Beroende på ledig yta på tomten finns möjlighet att välja carport i olika storlekar, så att hela familjens fordonspark kan placeras under tak året runt.