Din kundvagn är tom

HemTrafik & VägParkeringsräcken

Parkeringsräcken

Ett parkeringsräcke hjälper till att skydda elskåp, husfasader och mycket annat från att bli påkörd av fordon. Välj mellan fristående parkeringsräcke eller de som är platsgjutna. Parkeringsräcke i trä eller betong är en smaksak vad som passar bäst till omkringliggande miljö. Det finns olika längder och höjder för att passa alla typer av behov. Hitta ett parkeringsräcke för det privata hemmet eller företagets parkering och minimera risken för onödiga skador på byggnader och andra installationer. Välj från ett brett sortiment med gratis frakt. Kontakta oss för mer information om våra parkeringsräcken.

Köp parkeringsräcke i betong

Parkeringsräcke i betong är hållbart och klarar av alla typer av väder under lång tid. När en bil eller annat fordon kör in i ett parkeringsräcke tar det själva smällen och fasaden till huset förblir opåverkad. Fördelen med ett parkeringsräcke i betong är vikten. Det är väldigt liten risk att någon kommer kunna flytta på det eller i värsta fall stjäla det. Produkten är väldigt stadig! Hos oss hittar ni bra priser och möjlighet till faktura med 30 dagars ångerrätt. Vi har många återkommande kunder som handlar från oss.

Tydlig markering med dubbelt räcke i trä

Ett dubbelt räcke i trä är både smakfullt och ger en tydlig markering på var ett fordon ska parkeras. Välj ett fristående på en rejäl betongfot eller ett för platsgjutning. Det fristående finns möjlighet att flytta vid behov och det platsgjutna kommer garanterat att stå emot också hårda stötar. Parkeringsräcke i trä med ett dubbelt räcke levereras obehandlat och bör därför ytbehandlas. Om inte ytbehandling utförs kommer trämaterialet i furu att med tiden få en grå ton. Paketet levereras alltid helt komplett med både betongfötter och skarvplåtar.

Fristående parkeringsräcke för offentliga miljöer

På offentliga miljöer rör det sig mycket människor och bilar, en olycka händer väldigt enkelt. Våra produkter är tuffa och hållbara också för de mest påfrestande offentliga miljöer. Fristående parkeringsräcken kommer att fungera där de har störst behov. Skulle de behövas flyttas till en annan plats där behovet är större är det enkelt åtgärdat. Gör den offentliga miljön säkrare också för personer till fots eller cykel genom att använda fristående parkeringsräcken i anslutning till områden där de rör sig och bilar kommer att parkera.

Markera p-platserna med fundament av betong

Parkeringsräcke med betongfundament hjälper till att skapa ordning och reda på en parkering. Det blir enkelt att anvisa bilar vart de ska parkera och hjälpa till att styra flödet på parkeringen. Genom att använda er av fundament av betong kan ni enkelt markera ut p-platser och på så sätt kan ni maximera hela ytan av parkering. Vi riktar oss till både privatkunder, företagskunder och myndigheter. De produkter vi säljer tål tuffa tag och är tillverkade för att användas under många år som kommer.