Din kundvagn är tom

HemPark & UtemiljöBrevlådor

Brevlådor

Kraftiga brevlådor till allt från villor, sommarstugor och företaget. Vi har brevlådor i flera storlekar och monteringsutförande. Är säkerheten viktigt finns det även brevlådor med monterade lås på. Kontakta oss gärna för mer information.

Brevlådor med lås

När du vill hålla din post säker och trygg kan du skaffa en brevlåda med lås, så att bara den som ska kan komma åt posten har tillgång till brevlådan. Här hittar du brevlådor i flera modeller, både i hållbar plast och rejäl metall. Välj mellan olika storlekar, så att du har en postlåda som passar både ditt hus och din post. Låsbara brevlådor finns i markmodell och i modeller som kan monteras på stolpe eller fasad. Tar du ofta emot större försändelser kan en paketbrevlåda vara ett bra alternativ. Hos Uteprodukter hittar du brevlådor i många olika modeller, storlekar och färger.

Säker brevlåda

En brevlåda ska framför allt vara smidig att använda så att det går snabbt och enkelt att både hämta in posten och morgontidningen. En brevlåda ska även skydda din post från väder och vind och klåfingriga tjuvar som vill komma åt dina paket och brev. En brevlåda med lås är ett enkelt sätt att se till så att ingen annan än du kommer åt posten. Hur stor brevlåda du behöver beror framför allt på hur mycket post du får, men också på hur ofta du brukar tömma din brevlåda. Vill du vara säker på att all post får plats, kan en markbrevlåda med lås vara ett bra alternativ. För att din postlåda ska vara enkel att använda är det bra att fundera över placeringen. Vill du placera din brevlåda vid ett staket, kan en baktömd brevlåda vara ett smidigt alternativ. Brevbäraren lägger då i din post genom luckan, medan du inte ens behöver lämna tomten för att hämta din post. Vill du ha en mindre brevlåda, finns flera klassiska modeller. Varför inte en brevlåda i plåt, som är lika stilren när den monteras på en ställning för brevlåda, som när den monteras på husets fasad. Kanske letar du efter en postlåda till lekstugan? Då kan en mindre modell i plast fungera bra.

Paketbrevlåda

För dig som tar emot större mängder post, och även vill kunna ha möjlighet att ta emot paket direkt i brevlådan är en så kallad paketbrevlåda ett smart alternativ. Flera markbrevlådor har en stor kista som både rymmer större försändelser och skyddar dessa från fukt. En markbrevlåda kan ofta monteras med hjälp av ett markfäste, ett jordankare eller genom att man placerar tyngder i botten. Flera av våra markbrevlådor och paketbrevlådor är utrustade med både förstärkta dörrar, högkvalitativa lås och är tillverkade av mycket rejält stål, allt för att du ska kunna lita på att ingen annan kommer åt din post innan du tömmer lådan. Hos Uteprodukter hittar du brevlådor i flera utföranden, från mindre postlådor i både plast och metall, för daglig tömning av brev och liknande post, till större mark- och postbrevlådor för dig som vill vara säker på att alla brev och paket ryms i postlådan. De flesta av våra brevlådor har antingen integrerade lås, eller går att komplettera med ett lås om behovet skulle uppstå. Alla brevlådor i vårt sortiment är också av hög kvalitet och finns i flera snygga och stilrena färger.