Din kundvagn är tom

HemAvfall & ÅtervinningSopkärl & Kärlskåp

Sopkärl & Kärlskåp

Sopkärl och kärlskåp är nödvändiga komplement till papperskorgar för att ta hand om skräp och avfall i både privata och offentliga miljöer. Vi har kärlskåp i flera olika storlekar och i material som trä, komposit och trä. Sopkärlen är tåliga och gjorda av återvinningsbar plast. Även dessa finns i olika storlekar, beroende på vilket behov som finns hos användaren. Vi hjälper gärna till med rådgivning kring vilka produkter som passar för er miljö och ser till så att ni får det  det bästa alternativet för er. Kontakta oss för mer information.

Köp sopkärl & soptunna – 190, 240, 370 & 660 liter

Minska nedskräpning på allmänna platser genom att placera ut sopkärl och soptunnor som är lättillgängliga. Vi på Uteprodukter har ett brett sortiment av sopkärl i flera olika storlekar, till exempel kan ni använda en stor soptunna eller kombinera flera små, där avfallet kan delas upp i flera kärl. Produkterna är tåliga och alla sopkärl är tillverkade i återvinningsbar plast vilket är bra för miljön. Vid frågor är du välkommen att kontakta oss på 020-105050 eller genom formuläret på hemsidan.

Kärlskåp för  sopor – finns i trä, komposit & betong

Skapa en trevligare utomhusmiljö genom att placera ut kärlskåp för sopor. Vi erbjuder kärlskåp i flera olika material som trä, komposit och betong. Designen på kärlskåpen är tidlösa och passar lika bra i natur- som stadsmiljö, i storstaden eller på landsbygden. Genom att göra det lätt att kasta skräp minskar ni risken för att det hamnar på marken. Sopkärl finns med ett eller flera fack, allt för en enkel hantering. Det går snabbt och enkelt att tömma kärlen och sedan placera tillbaka för fortsatt användning.

Stora plastkärl & rulltunnor med lock & på hjul

Plastkärl och rulltunnor har robusta hjul som gör att de är lätt att flytta på alla typer av underlag. Samtliga modeller har även lock vilket gör att inte fåglar, råttor och andra djur kommer åt sopor som har kastas i kärlet. Stora plastkärl och rulltunnor används både av privatpersoner, företag och kommuner. Med två rulltunnor med lock blir det lätt att ha lämplig plats för källsortering. Produkterna är mycket tåliga och tillverkade för att användas under många år. Vid beställning från oss är det alltid gratis frakt och snabb leverans.

Gröna soptunnor & sopkärl för användning utomhus

Produkter som ska användas utomhus måste tåla alla väder och solens starka UV-strålar. De gröna soptunnor och sopkärl som du hittar på Uteprodukter är tillverkade för långvarig och slitsam användning utomhus. Soptunna med lock är tillverkade för att klara av också de tuffaste offentliga miljöer. En fördelen med att använda soptunna och sopkärl med lock är att de minskar otrevlig lukt. Bidra till minskad nedskräpning genom att investera i gröna soptunnor och sopkärl. Placera utanför kontor och affärer, i bostadsområdet eller på den privata tomten. Det är rejäla sopkärl som kan användas inom flera områden.