Din kundvagn är tom

HemLekplats & LekmiljöLekställningarHinderbana

Hinderbana

En riktig hinderbana utmanar barnen att prova sin balans, koordination och styrka på flera olika sätt. Det går att bygga en färdig hinderbana eller använda sig av flera komponenter och skapa sin egen. En hinderbana utomhus för barn är ett roligt inslag på promenaden eller uteleken. Bygg en rolig hinderbana i trädgården eller skapa en rolig lekplats på förskolan, i lekparken eller annan miljö där mycket barn vistas. Från oss på Uteprodukter handlar både privatpersoner, företag och kommuner. Välkommen du också!

Köp linbana & klätternät till hinderbana för barn

Skapa en spännande trädgård eller gård på förskolan dit barnen vill vara för att leka utomhus gång på gång. En lekplats med klätternät och hinderbana lockar alla små äventyrare till bus och lek, det blir en plats där barn vill komma och röra på sig. Säkerheten är alltid viktig och runt ett klätternät ska det finns stötdämpande material i marken som fångar upp vid ett eventuellt fall. Oavsett om ni har en befintlig lekplats eller ska bygga en helt ny finns det till exempel flera linbanor och klätternät att välja på i vårt sortiment.

Skapa spännande hinderbana med volträcke och balansstång

Låt lekplatsen bli både intressant och utmanande för alla barn. Utforma en hinderbana där barnen exempelvis kan gå på balansstång och snurra runt på ett volträcke. Lägg dessutom till ett klätternät och avsluta med en lång linbana så har ni en fullständig hinderbana för barn. Hos oss på Uteprodukter hittar ni ett brett sortiment inom många olika områden som gör det lätt att bygga upp den perfekta hinderbanan i alla olika miljöer. Vi har alltid snabba leveranser och fri frakt inom hela Sverige. Välkommen till oss!