Din kundvagn är tom

HemLekplats & LekmiljöRutschkanor

Rutschkanor

På Uteprodukter.se har vi ett brett sortiment av roliga och prisvärda rutschkanor för bruk utomhus. Vi säljer enbart testade och godkända rutschkanor i bastanta och underhållsfria material som är gjorda för att klara tuff användning i offentliga utemiljöer. Men vi riktar oss både till privatpersoner och företag, så oavsett om du letar efter en rutschbana att köpa till en förskola, lekpark eller din privata villatomt kan du finna en modell i passande storlek hos oss. Överraska dina barn och beställ en rutschkana redan idag – vi bjuder på frakten!

Uteprodukter.se är verkligen rätt destination om du önskar köpa en rutschbana i hög kvalitet till bra pris. Vi har roliga, stabila och säkra rutschkanor för barn i alla åldrar. Sortimentet inkluderar allt från låga, fantasifullt designade rutschbanor i form av båtar, nyckelpigor, larver, drakar och dinosaurier för de allra minsta till höga varianter som bjuder på härligt magpirr för lite äldre barn. Våra rutschkanor är tillverkade i väderbeständiga och hållbara material som rostfritt stål, trä och plast och finns tillgängliga i mängder av olika längder och storlekar, såväl för den privata tomten som skolgård och lekplats. I utbudet finner du både mindre, fristående rutschbanor med stege, större modeller med integrerade klätterväggar, lektorn och gungor, samt tunnelvarianter och rutschkanor avsedda för montering i en naturlig slänt. Att köpa en sådan rutschbana är den perfekta lösningen om du har en sluttande trädgård eller om det finns en backe intill skolan eller lekparken.

Precis som alla lekprodukter måste en rutschkana för barn genomgå noggranna kontroller innan den släpps på marknaden. Samtliga rutschbanor vi erbjuder här på Uteprodukter.se uppfyller givetvis rådande kvalitetskrav, men det går inte bara att köpa en rutschbana och ställa ut den hur som helst. Vid montering av rutschkanor utomhus är det oerhört viktigt att följa säkerhetsföreskrifterna och se till att de förankras stadigt i underlaget, som också måste vara stötdämpande. För att säkerställa trygg användning för barn bör en rutschkana i plåt även placeras på ett sätt som gör att den inte blir överhettad i solen. I produktbeskrivningen finns mer ingående fakta om respektive rutschbana, men kontakta oss gärna om du har några andra frågor eller önskar en offert!