Din kundvagn är tom

HemAvfall & ÅtervinningSophantering & ÅtervinningSäckhållare

Säckhållare

Hos oss på Uteprodukter finns ett brett utbud av smidiga och rejäla säckhållare som förenklar avfallshanteringen för både privatpersoner, fastighetsägare, företag och kommuner. Oavsett om säckhållaren ska användas i en offentlig miljö eller hemma i trädgården finns det en passande modell för dina behov. Säckhållarna är anpassade för både inom- och utomhusbruk. Det finns allt från enkla, fristående stativ i plåt till robusta modeller i träpanel för fast installation i marken. Kontakta gärna oss om du har frågor kring våra säckhållare eller önskar att få en offert.

Köp säckhållare med lock – för vägg och fristående

Säckhållarna kan användas för många olika typer av avfall, dem ger er en enkel och praktisk hantering av soporna. Vissa säckhållare kommer med tättslutande lock, andra med praktiska luckor eller öppna inkast. De flesta tunnor och skåpmodeller är utrustade med smarta klämringar som håller säckarna på plats samt är försedda med avtagbar front eller öppningsbara sidor för enklare tömning. Säckhållarna finns både som väggmonterade eller fristående modeller. Givetvis är de tillverkade för att klara av de allra tuffaste och mest påfrestande utemiljöerna i det nordiska klimatet, men modellerna fungerar lika bra under i tak i exempelvis soprum och industrilokaler.

Snyggt säckstativ i metall för utomhusbruk

Ett säckstativ som ska placeras utomhus måste kunna klara av årets alla årstider. Metall och galvaniserad plåt är material som tål att slitsam användning och står emot vädrets påverkan. Modellerna är mycket robusta och står stadigt på marken. Genom att placera ut dessa strategiskt i utomhusmiljön minskar ni nedskräpningen och bidrar till att skapa ett prydligt och välskött intryck. Den enkla hanteringen skapar också en bra arbetsmiljö för den som ska tömma och underhålla säckstativen och säckhållarna.

Underhållsfria säckskåp i komposit

Säckskåp i komposit är ett bra alternativ för dig som vill göra miljömedvetna val. Komposit är ett underhållsfritt material som är en blandning av trä och plast. Materialet tillverkas till 60 procent av återvunna produkter. Säckskåpen finns med både öppningsbara lock samt i modeller med inkasttopp. Dessa rymmer sopsäckar på mellan 125-240 liter och kan fås med ett, två eller tre inkast. Ni kan välja mellan olika kulörer som passar in bra i omgivningen och ger ett trevligt intryck. 

Säckhållare i trä – från 120 till 240 liter

Trä är ett tidlöst material som smälter in snyggt i både stads- och naturmiljöer, privata såväl som offentliga. Den tryckimpregnerade träpanelen är mycket hållbar och ger ett klassisk intryck. Modellerna fungerar lika bra på företagets uteplats och i bostadsområden som vid ett köpcentrum eller på en skolgård. Med dessa praktiska säckhållare blir det lättare att hålla koll på var soporna hamnar. Ni kan även märka ut inkasten och på så sätt skapa en smidig sopsortering i till exempel bostadsrättsföreningens soprum, vid uteserveringen eller i en park. Varmt välkommen till oss med din beställning!