Din kundvagn är tom

HemAvfall & ÅtervinningSophantering & ÅtervinningSäckhållare

Säckhållare

Här på Uteprodukter.se har vi samlat ett stort utbud av smidiga säckhållare, rejäla soptunnor och bastanta säckskåp som förenklar avfallshanteringen för både privatpersoner, fastighetsägare, företag och kommuner. Oavsett om du ansvarar för en offentlig miljö eller är på jakt efter en behändig säckhållare till din egen trädgård finns det med största sannolikhet en modell här på sidan som motsvarar dina önskemål. Kontakta oss gärna om du önskar en offert eller har några övriga frågor gällande våra säckhållare!

Samtliga säckhållare i vårt sortiment är gjorda för att stå emot det svenska klimatet och klara påfrestningar i offentlig utemiljö, men de kan givetvis även användas under tak, exempelvis i soprum och industrilokaler, eller utomhus i din privata trädgård. Våra säckhållare finns tillgängliga i en mängd olika modeller, storlekar och material – från enkla ringstativ i stål och stadiga nätkonstruktioner i streckmetall till stabila tunnor i underhållsfri komposit, tålig plastisol eller tryckimpregnerat trä. Vi har även större sopsorteringsskåp med plats för två eller fler säckar. Vissa säckhållare kommer med tättslutande lock, andra med praktiska luckor eller öppna inkast. De flesta tunnor och skåpmodeller är också utrustade med smarta klämringar som håller säckarna säkert på plats, samt försedda med avtagbar front eller öppningsbara sidor för enklare tömning.

På Uteprodukter.se vill vi ge våra kunder de allra bästa förutsättningarna för att skapa en vackrare utomhusmiljö, därför är det också en självklarhet för oss att tillhandahålla produkter som underlättar renhållning och sophantering. Med våra praktiska säckhållare blir det inte bara lättare att hålla koll på var soporna hamnar, de dekorativa modellerna bidrar också till att ge utemiljön ett prydligt och välskött intryck. Vi har ett brett urval av säckstativ, tunnor och skåp i olika färger och utföranden att välja mellan, så oavsett om du söker en lämplig säckhållare till din trädgård, bostadsrättsföreningens soprum, skolgården, företagsentrén, uteserveringen eller den lokala parken kan du lätt hitta en variant som smälter in fint i omgivningen. Varmt välkommen med din beställning!