Din kundvagn är tom

HemPark & UtemiljöCykelställCykelpumpar

Cykelpumpar

En bra cykelpump gör det enkelt för stadens cyklister att kunna underhålla sina cyklar. Uppmuntra till ökad användning av cykeln som färdmedel genom att montera upp pumpa på strategiskt utvalda platser där det är mycket människor i rörelse. Universalmunstycket passar de allra flesta ventiler och det gör att man kan pumpa upp i stort sett alla olika typer av cykeldäck. Kontakta gärna oss om du har frågor och önskar mer information.

Cykelpumpar med tryckmätare för offentlig miljö

När du ska pumpa upp ett cykeldäck kan en tryckmätare vara till stor hjälp. På den kan du avläsa hur mycket luft som finns i däcket och hela tiden ha koll trycket, så att däcket inte blir för hårt pumpat. Cykelpumparna som vi erbjuder är tillverkade i rostfritt stål och skapade för att tåla de allra mest krävande utomhusmiljöerna. Den är även UV-behandlad med okrossbar polykarbonat.

Bra cykelpump med fotpump

Det ska vara enkelt att använda offentliga cykelpumpar. Våra modeller är fotmanövrerade, vilket innebär att du pumpar med foten för att fylla däcken med luft. Cykelpumpen har förankrats i marken och står väldigt stadigt. Skapa en inbjudande och trevlig miljö för cyklisterna med hjälp av offentliga cykelpumpar. Möjligheten att fylla på sina däck med ny luft är ett uppskattat inslag som kommer att vara till hjälp för många invånare.