Din kundvagn är tom

HemPark & UtemiljöPicknickbord & Parkbord

Picknickbord & Parkbord

Vi har picknickbord, parkbord och bänkbord som passar alla typer av miljöer och plånböcker. Du kan exempelvis placera dessa vid rastplatser, kiosker, köpcentrum, parker, bostadsområden och företag. Alla våra produkter är designade för att klara av tuffa påfrestningar i offentliga miljöer. Ett picknickbord på rätt ställe skapar en fantastiskt plats för möten. Kontakta oss gärna för mer information om vårt breda sortiment av picknickbord.

Picknickbord som passar barn

Ett välplacerat picknickbord är en fantastisk möbel i både offentliga och privata miljöer. Hos oss hittar du förmodligen Sveriges största sortiment av picknickbord för alla tänkbara behov. Produkterna är tillverkade för att stå på platser där det ställs hårda krav på hållbarhet, borden behöver tåla tuffa påfrestningar. Sittgrupperna kan fås med eller utan hål för parasoll och i olika material och färger. Picknickborden är tillverkade i furu, högtryckslaminat (HPL) och underhållsfri returplats.

Klassiska bänkbord med ryggstöd

Oavsett vilken typ av bord du väljer finns det alltid något som passar både vuxna och barn. Vi har även alternativ som ger god tillgänglighet för den som är rullstolsburen eller som har någon annan funktionsnedsättning. Bänkborden är en tacksam möbel som har både bord och sittdel med ryggstöd. Upplev fantastiska möten eller måltidsstunder på rastplatsen, utanför jobbet eller i en park – bänkborden kan du hitta överallt i samhället. Vi erbjuder prisvärda bord av tåliga material med en tilltalande och påkostad design.

Robusta och hållbara parkbord

Ett perfekt val av rastplatsbord är något av de större parkborden som kan vara antingen fyrkantiga, sexkantiga eller runda. De passar utmärkt för en social stund på en rast tillsammans med fika eller måltid. Dessa bord är även mycket användbara vid till exempel kiosken, köpcentrum eller utanför arbetsplatser. Där människor samlas behöver det finnas platser för att kunna sitta ner och umgås. Parkborden har en mycket lång livslängd och, beroende på material, är de även underhållsfria.

Parkbänk med bord

Ett populärt val är det stilrena bänkbordet Idun som kombinerar en parkbänk och ett bord, mycket användbart och en trevlig plats för möten. Just detta bord är tillverkat i högkvalitativt lärkträ och blir därför extra hållbart, vilket passar utmärkt för ett bord som ska klara tuffa påfrestningar i offentliga sammanhang. Tack vare sin stilfulla design smälter våra bord in i alla typer av miljöer. Ett smart val för platser där både mindre sällskap men också större grupper av människor samlas. Kontakta oss om ni behöver hjälp!