Din kundvagn är tom

HemLekplats & LekmiljöGungorÖvriga gungor

Övriga gungor

Att gunga är bland det roligaste barnen kan göra på lekplatsen. Utöka valmöjligheterna med några av de äventyrliga produkterna från kända varumärken som Hörby Bruk och Nordic Play. Dessa passar utmärkt lika bra i villaträdgården som på den stora lekplatsen i den offentliga utemiljön. Den spännande repgungan Viper är en ny, populär modell som ger mycket glädje och där barnen kan leka tillsammans. Kontakta oss gärna för mer information om våra olika gungor.

Häftig tallriksgunga från Hörby Bruk

Den häftiga tallriksgungan är ett uppskattat tillskott till lekplatsen i trädgården. En tallriksgunga är helkul och bidrar till mycket skratt och lek. Den passar lika bra till gungställningen som till grenen i trädet. Här kan både små och stora barn snurra och få den där underbara, kittlande känslan i magen. Tallriksgungan är även höjbar och kan anpassas för att passa just era behov. I takt med att barnen växer kan gungans höjd sedan utökas och höjden kan bli upp till två meter.

Cool skateboardgunga från Nordic Play

Surfa fram genom luften på en häftig skateboardgunga. Detta är ingen vanlig gunga, här står barnet upp på brädan, precis som på en vanlig skateboard, och gungar fram och tillbaka med hjälp av kraften från benen. Den riktigt häftiga skateboardgungan är ett måste för alla små äventyrare. Samtidigt som gungan är roligt tillskott i trädgården så bidrar den dessutom till att utveckla barnets balans och motorik.