Din kundvagn är tom

HemVerktyg & RedskapSnöredskapSandbehållare

Sandbehållare

Vi har sandbehållare och sandlådor som är utformade för vårt nordiska klimat och för att att tåla tuff påfrestning i offentlig miljö. Vi kan även ta fram kundanpassade färger på våra glasfiberarmerade sandbehållare som även går att beställa låshasp. Sandbehållare i standardfärger levereras inom 1-3 dagar efter beställning. Kontakta oss gärna om ni vill veta mer om våra sandbehållare, sandlådor och gatusandlådor.

Sandbehållare, gatusandlåda det finns många namn på denna produkt. Vi har samlat alla varianter, färger, storlekar och material av sandbehållare bara för att kunna till godo se just dina behov. Denna sandbehållare är en perfekt förvaring av sand vid exempelvis branta backar. 

Vi har sandbehållare från 65L upp till 1000L. En sandbehållare är även en utmärkt redskapsförvaring / förvaringslåda.

Material

Vi har sandbehållare tillverkade i både glasfiberarmerad polyester samt polyeten. Glasfiberarmerad polyester är perekt i våra nordiska klimat. Det uppfyller höga krav när det gäller kvalitet och miljö. Återvinningsbar polyeten gör dem näst intill okrossbara och miljövänliga. Det genomfärgade materialet gör att repor inte syns. Materialet är rep- och slagtåligt och lådorna har lång livstid.