Din kundvagn är tom

HemVerktyg & RedskapSnöredskapSandbehållare

Sandbehållare

Varje år anländer vintern med halka och snö. Det krävs någon typ av halkbekämpning med sand utanför fastigheter och på gator för att skapa en säker utemiljö. Förvara sanden i en hållbar sandbehållare som är framtagen för nordiskt klimat och tål tuffa tag i påfrestande miljöer. Våra sandbehållare är populära hos både privatpersoner, företag, kommuner och myndigheter. Vi kan även ta fram kundanpassade färger. Kontakta gärna oss för mer information om våra sandbehållare.

Hitta hållbar sandbehållare online

Hos oss på Uteprodukter kan du hitta många olika modeller av sandbehålare. De finns i flera olika material, färger och former. Allt från små sandbehållare på 65 liter upp till stora som rymmer 1 000 liter. Sandbehållarna är tillverkade i glasfiberarmerad polyester samt återvinningsbart polyeten. Detta är material som fungerar perfekt i det nordiska klimatet och klarar av både värme och kyla. En sandbehållare fungerar lika bra på en privat tomt som i offentliga miljöer tack vare sin funktion och hållbarhet. Placera ut dem så att de är lätta att nå i närheten av områden där det ofta uppstår behov av sandning och halkbekämpning.

Gatusandlåda med lock till bra pris

Du kan också använd din gatusandlåda som redskapsförvaring. Detta görs bäst med en modell som har lock. Gatusandlådan med lock, som kan fås med låshasp, kan exempelvis användas för tillbehör i trädgården under sommartid och sedan förvara sand under vintern. När lådan inte är fylld med sand är den väldigt lätt att bära och den kan därför enkelt flyttas vid behov. En gatusandlåda kommer att kunna användas året om och locket skyddar allt innehåll från att bli blött av regn och snö. Vid köp från oss får du alltid gratis frakt och snabb leverans. 

Sandningslåda med kapacitet upp till 550 liter

Hur stor sandningslåda som behövs beror på var och hur den ska användas. En sandningslåda med kapacitet upp till 550 liter är vanligt förekommande på offentliga platser. Du kan till exemepel fylla upp lådan med hjälp av en traktor eller lastbil och låt människor i området komma och hämta hinkar med sand vid behov. Sandningslådan har ben som gör den extra lätt att flytta på om du behöver det. Materialet som lådan är gjord av uppfyller de mycket höga krav som ställs när både kvalitet och miljö, det gör den exemplarisk för användning i offentliga utemiljöer.

Köp klassisk grön sandbehållare

Idag finns det sandbehållare i de flesta färgerna: blå, gul, röd, svart och så vidare. Den klassiska varianten av sandbehållare som många känner igen är dock den gröna. Den fungerar lika bra för privat användning som på offentliga platser. Uppgradera den privata tomten med en hållbar sandbehållare eller skapa god tillgänglighet i offentliga utemiljöer. Från vårt breda sortimentet av sandbehållare är det lätt att hitta en som passar bra för ert tänkta ändamål.