Din kundvagn är tom

HemPark & UtemiljöGarage & UtehusFörrådsdörrar

Förrådsdörrar

Fräscha upp ditt förråd med en ny dörr. Vi erbjuder förrådsdörrar av en mängd olika modeller. En del har rak furupanel och andra har fiskbenspanel i furu. Det finns dörrar utan fönster och dörrar med fönster. Här kan du också beställa dubbeldörrar till förråd. Är du ute efter en dubbel garagedörr kan du hitta det också. Alla dörrar är tillverkade av hög kvalitet och kommer att hålla under en lång tid. Välkommen att utforska vårt sortiment av kallförrådsdörrar och varmförrådsdörrar samt garagedörrar och beställ smidigt online. Har du några frågor eller vill begära in en offert är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

ENKELDÖRR OCH DUBBELDÖRR TILL KALLA FÖRRÅD

En förrådsdörr eller källardörr utomhus är en dörr som är anpassad efter ett rum utan isolering och värme. Temperaturen i förrådet är alltså ungefär den samma som temperaturen utomhus. I varma förråd ska du köpa en varmförrådsdörr och om innetemperaturen överstiger 18 grader ska du köpa en vanlig ytterdörr.

En dörr till ett uteförråd finns i olika stilar. En modell är till exempel en dörr klädd med rak furupanel med en svart sparkplåt nertill. Plåten hjälper till att hålla dörren ren, snygg och hel där den riskerar att slitas som mest. Du kan också välja en kallförrådsdörr med ett 2-glas fönster, antingen med rak furupanel eller med fiskbenspanel. Dörrarna finns både som vänsterhängda modeller och som högerhängda. Till sist hittar du också förrådsdörrar som dubbeldörrar. 

ENKEL ELLER DUBBEL VARMFÖRRÅDSDÖRR

En varmförrådsdörr är lämplig till förråd som är isolerade. Här kan du förvara saker som är fuktkänsliga och som förstörs vid minusgrader. Varmförrådsdörrar har en bättre isolering jämfört med kallförrådsdörrar och klarar större skillnader mellan ute- och innetemperaturen. Varmförrådsdörrar finns i olika stilar och storlekar, precis som kallförrådsdörrar. Du kan hitta dörrar med både rak panel och med fiskbenspanel, och du kan hitta förrådsdörrar som är dubbla och enkla. Självklart finns både högerhängda och vänsterhängda varianter. En dörr med ett fönster kan vara trevligt för att få in lite mer ljus i förrådet, garaget eller friggeboden. 

Alla förrådsdörrar som ska placeras utomhus kommer obehandlade. I samband med monteringen ska du måla dörren i en kulör som passar huset. Alla dörrens sex sidor ska behandlas, inte bara framsidan.

När du ska köpa en förrådsdörr finns det, som du har sett, en del val att fundera över. Behöver du en varmförrådsdörr eller en kallförrådsdörr? Dubbel eller enkel? Och vill du ha en förrådsdörr med fönster eller utan fönster? Du är varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst om du behöver råd och tips. Vi hjälper gärna till! Glöm inte bort våra garagedörrar. Dessa dörrar finns med en stilren och snygg rak furpanel och du kan välja att beställa en garagedörr med eller utan fönster. Garagedörrarna är isolerade och lämpar sig för ouppvärmda garage, förråd eller bodar. Även garagedörrarna är obehandlade och ska därför målas i samband med monteringen.