Din kundvagn är tom

HemPark & UtemiljöParkbänkar

Parkbänkar

Våra parkbänkar är perfekta till alltifrån rastplatser till parker, företag och köpcentrum. Alla våra parkbänkar är utformade för att klara tuff påfrestning i offentlig miljö. En parkbänk på rätt plats kan skapa en fantastisk plats för möten. Kontakta oss gärna för mer information om våra parkbänkar.


Ni som letar efter parkbänkar med bord hittar det här.

10%

RABATT
→ 29/2

Mer information om parkbänkar

Parkbänkar i offentlig utemiljö

Parkbänkar, parksoffor och andra möbelgrupper för utomhusbruk skapar en trevlig miljö och ger tillfälle till både avkoppling och social samvaro. I vårt sortiment återfinns enkla kombinationer av picknickmodell, de klassiska parkbänkarna med ribbor och moderna, stilrena parkbänkar i skandinavisk design. Vi har även parkbänkar / parkmöbler anpassade för dem som sitter i rullstol. Alla våra bänkar är anpassade för tuffa tag i den offentliga miljön.

Material

Materialet i våra parbänkar varierar. Vi har t.ex. modeller helt gjorda i betong men ofta består materialet i furu. Att ett material är FSC-godkänt innebär att FSC:s regler för skogsbruk och spårbarhet följs i tillverkningen. Det innebär också att lokala lagar gällande miljöhänsyn, skogsbruk, ekonomi och bindade internationella överenskommelser måste följas. FSC:s regler skyddar också hotade djur och växter och värnar om markens framtida förmåga till återväxt. På senare tid har det blivit populärt med möbler tillverkade i returplast. För utom att det är ett bra miljöval så finns det många fördelar med ett produkter tillverkade i returplast. Brädorna behöver aldrig oljas eller målas samt att det spricker inte. Bordet kan stå ute året runt och torkar snabbt efter att det regnat.