Din kundvagn är tom

HemPark & UtemiljöParkbänkar

Parkbänkar

Våra parkbänkar är perfekta till alltifrån rastplatser till parker, företag och köpcentrum. Alla våra parkbänkar är utformade för att klara tuff påfrestning i offentlig miljö. En parkbänk på rätt plats kan skapa en fantastisk plats för möten. Kontakta oss gärna för mer information om våra parkbänkar.

5%

RABATT
→ 31/8

10%

RABATT
→ 31/8

Mer information om parkbänkar

Parkbänkar i offentlig utemiljö

Parkbänkar, parksoffor och andra möbelgrupper för utomhusbruk skapar en trevlig miljö och ger tillfälle till både avkoppling och social samvaro. I vårt sortiment återfinns enkla kombinationer av picknickmodell, de klassiska parkbänkarna med ribbor och moderna, stilrena parkbänkar i skandinavisk design. Vi har även parkbänkar / parkmöbler anpassade för dem som sitter i rullstol. Alla våra bänkar är anpassade för tuffa tag i den offentliga miljön.

Material

Materialet i våra parbänkar varierar. Vi har t.ex. modeller helt gjorda i betong men ofta består materialet i furu. Att ett material är FSC-godkänt innebär att FSC:s regler för skogsbruk och spårbarhet följs i tillverkningen. Det innebär också att lokala lagar gällande miljöhänsyn, skogsbruk, ekonomi och bindade internationella överenskommelser måste följas. FSC:s regler skyddar också hotade djur och växter och värnar om markens framtida förmåga till återväxt. På senare tid har det blivit populärt med möbler tillverkade i returplast. För utom att det är ett bra miljöval så finns det många fördelar med ett produkter tillverkade i returplast. Brädorna behöver aldrig oljas eller målas samt att det spricker inte. Bordet kan stå ute året runt och torkar snabbt efter att det regnat.