Din kundvagn är tom

HemStaket & StängselKravallstaket

Kravallstaket

Kravallstaket är perfekta att ha till hands när du tillfälligt behöver leda om trafiken eller spärra av specifika områden från allmänheten. Hos oss på Uteprodukter.se kan du köpa kravallstaket i praktiska flerpack till riktigt bra priser! Samtliga kravallstaket är tillverkade i hållbart stål och försedda med stabil plattfot. Vi har kravallstaket både med och utan reflexer för att uppfylla alla behov. Beställ smidigt direkt via hemsidan eller kontakta oss för en offert!

Kravallstaket har många användningsområden och kan komma väl till pass både för att leda köer vid entréer, kontrollera publiken vid konserter och olika event, hindra ut- och infart vid skolor och lekparker, skärma av torg eller marknadsplatser och öka säkerheten kring väg- och byggarbetsplatser. Hos oss på Uteprodukter.se kan du köpa kravallstaket i hög kvalitet till mycket konkurrenskraftiga priser. Vi har modeller både med och utan reflexer, så du kan välja den stakettyp som passar bäst för dina behov.

Våra reflexförsedda kravallstaket följer givetvis Trafikverkets föreskrifter och passar utmärkt för effektiv avspärrning vid vägarbeten och liknande då de syns väl även i mörker. Staketen utan reflexer fungerar i de flesta miljöer där du behöver skärma av eller dirigera om gång- och cykeltrafik på ett smidigt sätt. Båda typerna av kravallstaket finns att köpa i praktiska paket om 15 eller 25 stycken med tillhörande plattfotsstativ. Stativen packas separat för smidigare leverans och monteras enkelt i efterhand med hjälp av medföljande vingskruvar. Frakten ingår alltid oavsett hur många kravallstaket du väljer att köpa!

För referens är varje kravallstaket 2,3 meter långt. Ett paket med 15 stycken räcker således till 34,5 meter och ett 25-pack till 57,5 meter. Det portabla formatet gör våra kravallstaket lätta att hantera och flytta, samtidigt som den smarta plattfotskonstruktionen gör dem mycket stabila när de väl står på plats. De platta fötterna minskar också risken för att folk ska snubbla eller köra på stativen. Om du är osäker på vilken typ av kravallstaket du ska köpa eller har några andra frågor är du alltid välkommen att höra av dig till oss!