Din kundvagn är tom

HemPark & UtemiljöBelysningArbetsbelysning

Arbetsbelysning

När man arbetar krävs det bra ljus. I vårt sortiment finns kraftiga LED-belysningar för både större och mindre jobb som gör att man kan exempelvis måla, renovera och bygga om även när det är mörkt utomhus eller saknas invändig belysning. Arbetsbelysningen fungerar även utmärkt i garage, verkstäder och andra utrymmen där det finns behov att starkt, tydligt ljus för att se det som man arbetar med. Kontakta gärna oss om du har frågor kring arbetsbelysning.

Köp arbetsbelysning i led online

LED är ett fantastiskt val när det kommer till arbetsbelysning. Det är en typ av lampa som är väldigt energisnål och inte blir lika varma som vanliga glödlampor, men som ändå ger ett stark sken. Det är mycket behagligare att arbeta i närheten av denna belysning eftersom miljön inte blir lika varm på grund av lampan. Arbetsbelysningen som vi säljer är robust och tål långvarig användning i slitsamma miljöer, något som är viktigt vid till exempel byggarbetsplatser och vid renoveringar.

Uppladdningsbar arbetslampa – liten och portabel

Ibland kan det vara långt till närmaste eluttag, eller så behöver du jobba på en plats där det helt saknas ström. Vid dessa tillfällen är det perfekt att använda sig av en uppladdningsbar arbetslampa som är sladdlös och helt portabel. Modellerna i vårt sortiment är hopfällbara och smidiga att ta med sig överallt. Den kan användas vid exempelvis reparationer i små och trånga utrymmen, eller finnas i bilen som en extra resurs när man är iväg. Du kan anpassa ljusstyrkan, vilket också påverkar hur länge batteriet kan användas innan det behöver laddas. En portabel arbetslampa är ett mycket användbart redskap som är populärt att använda sig av i både yrket och på hobbynivå.

Mobil belysningsmast till bra pris – höjd på fyra till sju meter

För arbeten utomhus är det viktigt med en flexibel och anpassningsbar belysning. Ett bra alternativ vid dessa tillfällen är en belysningsmast. I vårt sortiment finns det modeller som är från drygt fyra meter upp till sjuk meter i uppfällt läge. Mobilmasten har flera lampor som kan anpassas och justeras var för sig. Dessa ger ett starkt och intensivt sken som kan lysa upp större områden på till exempel en byggarbetsplats. Mastkronan kan roteras 360 grader och vissa modeller är även på hjul, vilket ger en smidig förflyttning.

Arbetsbelysning på stativ för bygg och garage

En stabil och pålitlig arbetsbelysning är ett måste när man ska utföra arbete på exempelvis byggen och i garage. Det är viktigt att se detaljerna, samtidigt som du enkelt vill kunna justera belysningen utefter behov. Att ha arbetsbelysning på stativ gör det möjligt att en effektiv belysning som kan anpassas utan problem. Med stativet kan du justera höjden, samtidigt som även lamporna kan anpassas för hur och var de ska lysa. Arbetsbelysning på stativ är att rekommendera, oavsett om det är till det egna garaget, den professionella verkstaden eller på byggarbetsplatsen.