Din kundvagn är tom

HemVerktyg & RedskapStegar & StällningarArbetsplattformar

Arbetsplattformar

Mobila och rullbara arbetsplattformar eller trappor gör att arbetet kan utföras enklare och mer effektivt. Vi har ett brett sortiment med både små och stora modeller som går att fälla ihop. Välj bland flertalet olika höjder. Det gör dom enkel att flytta mellan olika platser och arbeten. Samtliga modeller har inbyggt halkskydd och är mycket stadigt att stå på för din säkerhet. Vid frågor om våra mobila arbetsplattformar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Köp arbetsplattform för yrkesbruk online 

En bra arbetsplattform kommer till användning inom en rad olika yrken där arbetet utförs en bit ovanför marken och båda händerna behöver vara fria. De arbetsplattformar som vi säljer är testade och godkända enligt EN131-1, den europeiska standarden för arbetsplattformar. Det innebär att de har robust fallskydd hela vägen runt och uppfyller de höga kraven på stabilitet. Fallskydden på plattformen måste klara av höga belastningar för att skapa en trygg och säker arbetsmiljö. Investera i rejäla arbetsplattformar som tål att använda i tufft yrkesbruk. Vi har ett stort utbud av modeller.

Mobil trappa med räcke och plattform

En mobil trappa med räcke kan vara ett väldigt bra redskap för att kunna utföra arbeten. Den mobila trappan har hjul, vilket den väldigt lätt att flytta runt i exempelvis ett rum eller på ett lager. I vårt breda sortimentet hittar du trappor som är upp till fyra meter i höjd. Längst upp på en mobil trappa finns det en stadig plattform som ger en stabil yta att stå och arbeta på. När trappan används finns det givetvis spärrar på hjulen som gör att den står stadigt och inte förflyttar sig.

Rullbar och säker plattform för en stabil arbetsmiljö

Vid exempelvis el- och måleriarbeten är det vanligt att behöva förflytta sig ofta. För dessa arbeten är en rullbar arbetsplattform ett måste bland arbetsredskapen. Plattform ger dig en rejäl yta att arbeta på, och du slipper samtidigt att bygga upp och ta ner en ställning. Arbetsplattformen har en liten trappa som gör det enkelt att ta sig upp och ner, den kan dessutom justeras i flera olika höjder efter behov. Genom en vikbar konstruktion blir plattformen mycket kompakt när det är dags att förflytta den i ett fordon. Plattformarna levereras alltid kompletta med hjul och handlister.

Tryggt och smidigt med mobil arbetsplattform

Vid all typ av arbete är det viktigt att sätta säkerheten i första rummet. En mobil arbetsplattform är inte bara väldigt smidig att använda sig av, utan den uppfyller också stora krav på säkerhet. Det bästa med att investera i en mobil arbetsplattform är att de har en väldigt lång hållbarhet och kommer att kunna användas år efter år. Arbetsplattformen är tillverkad att klara tuffa miljöer och daglig användning. Vid beställningar från oss har du alltid snabb leverans och gratis frakt. Hos våra kunder finns både privatpersoner, företag och myndigheter.