Din kundvagn är tom

HemLekplats & LekmiljöBollsportInnebandy

Innebandy

Hos oss hittar ni innebandymål och innebandyklubbor för utomhusbruk till bra priser. Vi har även hela set med både mål, klubbor och bollar. Dessa är utmärkta för användning på skolgårdar, i lekparker och på fritidsgårdar. Det finns några olika längder att välja mellan, beroende på barnens ålder. Innebandy är en mycket uppskattad och rolig aktivitet som passar perfekt för att få barnen i rörelse på raster och efter skoltid. Kontakta oss gärna om ni har mer frågor kring våra innebandyprodukter.

Köp innebandyklubbor för utomhusbruk – perfekt för skolor

Att spela innebandy utomhus är väldigt roligt för både stora och små, men det gäller att ha utrustningen och material som klarar av den belastning som uppstår vid slitsam användning på grus och asfalt. Våra innebandyklubbor för utomhusbruk finns i olika modeller. Några kommer med linda runt skaftet för att vara mer greppvänliga, andra har ett förstärkt skaft för att tåla mer belastning från större barn. Samtliga klubbor till tuffa förhållanden året runt och kan med fördel används antingen utomhus eller inomhus i gympasalen.

Innebandyset med mål och bollar för barn

Beroende på skolan eller fritidsgårdens storlek kan det vara bra att göra ett större inköp, särskilt med tanke på att innebandyklubborna och bollarna både har en tendens att vara väldigt populära samt användas frekvent. Vi erbjuder flera set med klubbor, bollar och även innebandymål. Med dessa paket får ni en komplett uppsättning för med ett dussintal klubbor. Innebandymålen är behändiga och kan enkelt flyttas, även av barnen. Målen är tillverkade av varmförzinkat stål vilket gör dem slitstarka och med en lång livslängd. Med innebandyset från oss får ni många aktiva, roliga timmar med intensiva och spännande innebandymatcher.

Små innebandymål för användning utomhus

Att spela matcher med mål är mycket roligare för barnen än att behöva markera egna “mål” av exempelvis pinnar och leksaker. Vi erbjuder set med passande och slitstarka innebandymål. De är relativt små och kan enkelt flyttas och användas av även mindre barn. Målen har gallernät av stål, vilket garanterat att de tål tuff och långvarig användning, jämfört med att köpa mål med nät av nylon, som har en tendens att gå sönder efter ett tag. Ordentliga innebandymål höjer upplevelsen för barnen och stimulerar till mer lek och spel på skolgården.

Välj rätt längd på din innebandyklubba

Innebandyklubbans längd är en viktigt del för hur pass lämpliga klubborna är för barn i olika åldrar. Fel längd på klubban, oavsett om den är för lång ellert kort, gör det svårare att spela och ergonomin blir sämre. I vårt sortiment har vi innebandyklubbor i olika längder. De längre klubborna kan även fås med lindat skaft eller styvare, mer tåligare skaft för större belastning. Om klubborna ska användas av barn i olika åldrar, på exempelvis en skolgård, är det lämpligt att köpa in set i olika storlekar. När ni beställer från Uteprodukter har ni alltid gratis frakt och snabb leverans. Välkommen till oss!