Din kundvagn är tom

HemFågelskrämma & Skadedjur

Fågelskrämma & Skadedjur

Skadedjur kan både vara besvärande och orsaka materiella kostnader. Fåglar, möss och råttor skapa problem i alla miljöer och motverkas med produkter mot skadedjur. Uteprodukter har ett varierat utbud av produkter mot skadedjur och fågelskrämmor. Fågelskrämmor till tak eller produkter för att skrämma bort skadedjur i trädgården. Skräm bort fåglar och skapa en fridfull utomhusmiljö med bra produkter. Kontakta oss gärna för mer information om våra fågelskrämmor.

Underkategorier

Vanliga frågor om fågelskrämma & skadedjur

Hur får man skator att sluta bygga bo?

En effektiv metod för att få skator att sluta bygga bo är att sätta upp fågelskrämmor eller flygande fågelskrämmor. Dessa kan placeras strategiskt runt det område där skatorna brukar bygga sina bon för att skrämma bort dem.

Vad skrämmer bort fåglar?

Fågelskrämmor är en vanlig lösning för att skrämma bort fåglar från trädgårdar eller grödor. De kan vara i form av fågelliknande figurer, ballonger eller annat som ser hotfullt ut för fåglarna. En fågelskrämma på balkongen kan också vara effektiv för att hålla duvor och andra fåglar borta.

Hur får man tyst på måsar?

För att skrämma bort måsar från balkongen kan du använda en fågelskrämma. Det kan vara en enkel plastfågel eller en mer avancerad variant som rör sig i vinden. Du kan även försöka skrämma bort fåglarna genom att hänga upp reflexband eller prismor som reflekterar ljus och skrämmer bort dem.

Vi har fågelskrämmor för att kunna mota bort de flesta typer av fåglar. Den flygande fågelskrämman Höken fungerar bäst mot måsar och kajor, men kan även ha en avskräckande effekt mot duvor och andra fåglar. Denna skrämma kan enkelt hålla fåglar borta från stora industritak. Vi har även produkter för mindre utrymmen. Rovdjuret passar exempelvis perfekt på båtar, altaner, balkonger och uteserveringar och är perfekt mot duvor, svalor, gäss, kråkor, måsar, hackspettar och änder. Vi har även ett stort utbud av fågelpigg i olika storlekar. Piggarna är perfekta för montering på tak, gavlar, undertak, fönsterbleck, skyltar, lampor mm. Fågelpiggen hindrar fåglar från att sätta sig på ytan där piggarna installeras och är mycket effektivt. För bästa möjliga resultat av fågelskrämmor så skall man kombinera dem och byta position så ofta som möjligt.

Köp fågelskrämma för tak, balkong och trädgård

Fåglar kan vara en stor hälsorisk och sprida sjukdomar. Fågelskrämmor som placeras på tak, balkong eller i trädgården liknar en rovfågel och gör att andra fåglar håller sig på avstånd. I sortimentet finns det både singel- och flerpack med fågelskrämma för tak. Olika storlekar och modeller kan anpassas till respektive miljö. Använd för att undvika besök från fåglar på balkongen eller skydda jordgubbsodlingen från att bli uppäten. En fågelskrämma är en kostnadseffektiv lösning som är lätt att installera och omgående börjar att fungera.

Skräm bort skator, duvor, kanadagäss och andra fåglar

Det finns flertalet fördelar med att använda en fågelskrämma mot skator, duvor och andra fåglar. Produkten är anpassad för att kunna användas året runt och är lätt att hålla ren. En fågelskrämma ser ut som en flygande fågel med ett naturtroget utseende. Kan användas både i ett privat hem eller runt företagets lokaler för att hålla fåglar på avstånd. Fåglar kan smutsa ner väldigt mycket, orsaka materiella skador och under häckningssäsong gå till attack på personer som passerar. Finns det en fågelskrämma kommer de sannolikt välja en annan plats att slå sig till ro.

Mota bort flygande skadedjur, möss och råttor

Ett sätt att minska risken för att fåglar och andra flygande skadedjur landar på taket. Montera fågelpiggar på taket som rör sig i vinden. Kan installeras på de flesta typer av tak och är tillverkad i rostfritt stål. Montera på fastighetens tak eller båten och upplev en lugn miljö utan fåglar som orsakar problem. Möss och råttor inomhus motverkas med musskrämma som placeras i eluttaget. Musskrämmare sprider ett ljud som gör att möss inte klarar av att vistas i närheten. Den påverkar inte hundar, katter eller människor.

Skadedjursprodukter för offentliga miljöer

I offentliga miljöer finns stor risk för att skadedjur tar sig in och de kan snabbt föröka sig. Idrottsplatser, köpcentrum, kontor och andra utrymmen där det finns mycket mat att tillgå är populära platser. Skadedjursbekämpning kan ske på flera nivåer som musskrämma i eluttag och fågelskrämma på tak. I sortimentet finns flera modeller av fågelpiggar att montera på områden som ni önskar vara helt fritt från fåglar. Det finns produkter för både små och stora områden för att hålla alla typer av skadedjur på avstånd.