Din kundvagn är tom

HemMarint & BadBryggor

Bryggor

Hos oss hittar du brygglösningar och båtramper för era önskemål. Bryggorna levereras i byggsatset och monteras ihop på plats. Med en brygga förenklar man både förtöjningar av båtar samt underlättare för spontanbad i havet eller sjön. Kontakta gärna oss för mer information.

 

 

Underkategorier

FLYTBRYGGA ELLER STOLPBRYGGA

Ett bra alternativ till en fast brygga är en flytbrygga. Precis som namnet avslöjar flyter bryggan helt enkelt på vattnet. Vår flytbrygga som består av en plattform och en gångbro är enkel att installera. En ensam person klarar faktiskt att montera bryggan själv. Själva bryggan är tillverkad av tryckimpregnerad furu som sedan monteras på plastpontoner med beslag av rostfritt eller galvaniserat stål och aluminium. En flytbrygga eller badbrygga blir därför lättmonterad och inte särskilt tung att hantera. När flytbryggan ligger på plats ska den förankras med rörförankring eller tyngder. Bryggan har hög bärkapacitet och självklart finns det möjlighet att köpa till en stege. På hösten ska flytbryggan tas upp för att inte riskeras att förstöras om det blir en kall vinter och för att öka hållbarheten. Särskilt metalldelarna på bryggan har en begränsad livslängd i fuktiga och blöta miljöer.

Ett alternativ till en flytbrygga är en stolpbrygga. Bryggan har ledande stödstolpar som står på botten och som ger bryggan stabilitet även när det blåser. På stolparna finns tassar som varken behöver fästas eller slås fast i botten. De justerar sig helt enkelt efter den botten som finns. En stolpbrygga passar bäst i grunda vatten. Höjden på bryggan kan anpassas efter vattennivån. Detta görs enkelt med den ställbara lyftmekanismen som finns på stolparna. Stolpbryggan är en härlig brygga som passar lika bra som badbrygga. Då monterar du enkelt fast en stege på bryggan, eller som en härlig plats för avkoppling i solen. På vintern ska bryggan tas upp. Ett alternativ till en stolpbrygga är att bygga en brygga på bockar.

BRYGGOR FÖR VATTENSKOTRAR OCH BADSTEGAR

Har du en brygga kanske du också har en vattenskoter, och då behöver du en praktisk vattenskoterbrygga. Med hjälp av bryggan får du en ramp som underlättar och förenklar både tilläggningen och sjösättningen av vattenskotern. Vattenskoterbryggan kan fästas längs med bryggan eller i en 90-graders vinkel. En anpassad brygga till en vattenskoter ser också till att hålla skotern ren och fräsch.

Vi vill gärna också tipsa om våra funktionella bryggstegar. Vi erbjuder stegar i både stål och aluminium som passar till vilken brygga du än har. Under vintermånaderna är stegarna enkla att montera ner och förvara till badsäsongen kommer igång igen – om du inte är en vinterbadare förstås!

Välkommen nu att upptäcka våra bryggor. Bryggorna levereras i byggsatser, och de är enkla att montera på plats. Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss – vi hjälper gärna till. Du kan också begära in en offert på en brygga.