Din kundvagn är tom

HemPark & UtemiljöPlanteringTräd & Växter

Träd & Växter

Oavsett om du är ute efter buske, häck eller fullvuxna träd så har vi sortiment för Er. Allt är anpassat för offentlig miljö eller privatperson och givetvis med snabba leveranser. Plantorna är odlade för att säkerställa sorter som klarar nordiskt klimat. Sortimentet omfattar allt från Buxbom, Thuja, Idegran, Hybrididegran samt produkter för förenkla hanteringen ocn underhållet av dessa växter. 

Uteprodukter.se – nu med komplett sortiment av växter och tillbehör för just ert projekt!

Vi har ingått ett samarbete med en av Sveriges ledande leverantörer av växter och tillbehör. Vi kan därmed erbjuda ett extremt brett sortiment av träd, buskar och alla sorters växter.

Vi levererar direkt till arbetsplatsen och ni väljer själva ankomstdag som passar in i tidplanen för ert projekt. Genom ett samarbete med ledande plantskolor såväl i Sverige som i större delen av Europa kommer era växter direkt från odling och håller högsta kvalitet.

En leverans kan vara alltifrån några enstaka växter för att ersätta en skada i en befintlig plantering till en totalleverans av samtliga träd, växter, fröer och komplementprodukter till ett större anläggningsprojekt.

I vårt sortiment på webbshoppen finns en del av alla de produkter vi kan erbjuda. Saknar ni något där så kan vi nästan alltid lösa det på förfrågan. Om ni har ett större projekt är ni mycket välkomna att skicka in er växtlista eller en skiss över planteringsytan så återkommer vi med ett förslag och en offert.

Vi levererar våra växter i enlighet med ABM 07 anpassad för leverans av växter.

Välkomna med er förfrågan – vi ser fram emot att göra ert projekt till en blomstrande succé!