Din kundvagn är tom

HemPark & UtemiljöPlanteringTräd & Växter

Träd & Växter

Skapa en levande utemiljö genom att använda riktigt bra produkter. Kokosmatta till odling, ogräsduk, bevattningspåse och mycket mer. Uteprodukter har allt du behöver både för privata och offentliga platser. Plantera växter och underlätta skötseln utomhus på ett smart och enkelt sätt. I sortimentet finns produkter från välkända tillverkare som är anpassade till det nordiska klimatet. Vid frågor om produkter och beställning är ni välkomna att kontakta oss via formuläret eller ringa oss på 020-105050.

Uteprodukter.se – nu med komplett sortiment av växter och tillbehör för just ert projekt! Vi har ingått ett samarbete med en av Sveriges ledande leverantörer av växter och tillbehör. Vi kan därmed erbjuda ett extremt brett sortiment av träd, buskar och alla sorters växter. Vi levererar direkt till arbetsplatsen och ni väljer själva ankomstdag som passar in i tidplanen för ert projekt. Genom ett samarbete med ledande plantskolor såväl i Sverige som i större delen av Europa kommer era växter direkt från odling och håller högsta kvalitet.

En leverans kan vara alltifrån några enstaka växter för att ersätta en skada i en befintlig plantering till en totalleverans av samtliga träd, växter, fröer och komplementprodukter till ett större anläggningsprojekt. I vårt sortiment på webbshoppen finns en del av alla de produkter vi kan erbjuda. Saknar ni något där så kan vi nästan alltid lösa det på förfrågan. Om ni har ett större projekt är ni mycket välkomna att skicka in er växtlista eller en skiss över planteringsytan så återkommer vi med ett förslag och en offert. Vi levererar våra växter i enlighet med ABM 07 anpassad för leverans av växter.

Välkomna med er förfrågan – vi ser fram emot att göra ert projekt till en blomstrande succé!

Köp kokosmatta & kokosnät för slänt & odling

Kokosmatta har flera användningsområden vid odling utomhus. Kokosnät i en slänt fungerar som erosionsskydd, vilket innebär minskad risk för röta. Det är snälla produkter som inte lämnar avtryck på jorden och vårdar området på bästa sätt. En kokosmatta vid plantering suger åt sig vatten vilket gör att området bibehåller fukt under längre tid, området behöver därmed inte vattnas lika ofta. Produkterna kommer slutligen helt att brytas ner av jorden och finns i flera storlekar beroende på yta som ska täckas. Levereras på pall redo att placeras ut.

Nedbrytbar ogräsduk för privata & offentliga miljöer

Ogräsduk kan användas både på privata och offentliga platser. Använd under altanen eller i en kommunal rabatt. Den motverkar att det bildas stora mängder ogräs och bidrar till att enbart det som du önskar växer, ogräs har svårare att få fäste. En stor fördel med att använda ogräsduk på rulle är att den bidrar till att höja jordens temperatur. Nyplanterade buskar och träd har lättare att etablera sig med hjälp av en ogräsduk. Enkel att skära i för och få anpassad längd till det område där duken ska användas.

Hur fungerar bevattningspåse & bevattningssäck för träd?

Bevattningssäckar och bevattningspåsar är en effektiv metod för att säkerställa att nyplanterade träd får rätt mängd vatten. En typ av droppbevattning som sparar mycket tid och är tillverkade i hållbart material. Bevattningspåse för träd eller buske behöver fyllas en till två gånger i veckan som låter vatten droppa ut i rotsystemet. Det gör att växten mår bättre genom att uppleva mindre stress och ständigt vara återfuktad. Placera en bevattningssäck runt trädet och upplev en bekvämare hantering i kombination med ökad växtlighet som trivs i alla miljöer.

Planteringsjord & u-jord i storsäckar på 50 liter

Låt blommor och annan växtlighet få den bästa planteringsjorden. U-jord passar extra bra till vackra sommarblommor och kan användas i blomlådor, krukor och liknande. Det är en grövre planteringsjord vilket gör att den har god dränering och samtidigt är gödslat riktigt kraftigt. Är bra att använda till de växter som kräver stora jordvolymer och är väldigt näringskrävande som exempelvis gurka och tomat. Till landet där växter planteras på frihand används planteringsjord. Planteringsjord är finare i strukturen och dess egenskaper bidrar till en stabil grund vid odling.