Din kundvagn är tom

HemTrafik & VägPollare

Pollare

Håll biltrafik och gångtrafikanter åtskilda vid köpcentrum eller på gator. Pollare är en snygg detalj som fungerar som avgränsare och på ett enkelt ger gångtrafikanter extra skydd vid utsatta områden. Hos oss hittar ni pollare i olika färger, material och storlekar, allt beroende på vilka behov som just ni har för att förbättra säkerheten hos er. Våra pollare passar både för privatpersoner och företag, kommuner och myndigheter. Har ni frågor om pollare eller beställningar är ni välkomna att kontakta oss.

Pollare för uppfart och infart utomhus

Undvik oönskad trafik på grönområden och andra offentliga ytor. Ett antal pollare utomhus kan placeras både vid infarter och på uppfarter för att avgränsa och hålla fordon borta. Våra pollare fungerar lika bra på privata tomter som för att skydda företaget offentliga utemiljöer. Med pollare ger ni extra skydd för exempelvis gångtrafikanter, cyklister, byggnader och rabatter. Hos oss kan ni välja klassiska stålpollare och gjutjärnspollare i en tidlös design eller mer moderna modeller i betong. Det breda utbudet av färger och material gör det lätt för er att matcha pollarna med omgivningen. Köp till ett rörfundament för enkel installation. Komplettera med ett täcklock om pollaren kommer att avlägsnas under vintern, för att underlätta plogning och snöröjning.

Använd trafikpollare som påkörningsskydd

Undvik skador på husfasader och liknande genom att montera upp påkörningsskydd som trafikpollare Dessa har många användningsområden och hos oss hittar ni pollare i material som rostfritt stål, gjutjärn och gummi. I vårt sortiment finns det många varianter av pollare som är skapade för att tåla tuffa och krävande utemiljöer året runt. Pollaren fäst i ett gjutet betongfundament i marken vilket gör att det blir väldigt tåligt och klarar av att stå emot hårda stötar från fordon. Pollarna väl lämpade för att användas som påkörningsskydd. De fyller även en funktion för extra säkerhet utanför butiker som är mer utsatta för inbrott och rån.

Gummipollare i klassisk design med reflexband

Var säker på att era pollare syns bra i mörkret. Med reflexband runt om kommer både bilister och cyklister att upptäcka pollarna i tid. Våra klassiska gummipollare passar bra in på exempelvis gator och torg och i anslutning till butiker. De är mycket robusta och skapade för att användas i offentliga miljöer under en lång tid framöver samtidigt som de smälter in bra i omgivningen tack vare sin stilrena design.

Avgränsa utemiljön med betongpollare

Pollare fungerar mycket effektivt för att göra avgränsningar i utemiljön. Betongpollare kan skydda till exempel grönområden, gågator eller cykelvägar från motortrafik. Oavsett vad det är som ni önskar avgränsa trafik från, en pollare i ett fundament är redo för att klara av rejäla påfrestningar. Några modeller av pollare går även att gräva ner för montering medan andra kan monteras på färdigt fundament eller gjutas på plats. Från vårt breda utbud kan ni välja pollare och produkter om passar era behov för både privata och offentliga miljöer.