Din kundvagn är tom

HemLekplats & LekmiljöLekstugor

Lekstugor

Med en lekstuga i trädgården ger man inte bara barn en fin lekmiljö utan även en form av eget hus. Den bjuder även in till flera timmars fantasifull lek, vi har olika typer av hus för att passa olika behov.

Lekstugor gör att trädgården blir det fantasivärld som barn drömmer om, med ett eget hus att ta hand om blir nöje även nytta då de får ansvar att ta hand om till exempel rabattlådor och städning själva. Vi har stugor som erbjuder allt från altan till en tvåvåningsstuga just för att fylla behoven. Varför inte erbjuda barnen själv att välja färg på stugan då lekstugorna inte är målade vid leverans.

Vad ska man tänka på vid köp av lekstuga?

Storlek och form:

Vi har lekstugor i olika former och storlekar för att kunna anpassas till tomten, vill man att lekstugan ska sticka ut så kan tvåvåningsstugan eller en upphöjd stuga att föredra eller vill man att den ska smälta in och se mysig ut med en altan har vi även stugor som inte tar så mycket plats och smälter in i trädgårdsmiljön. Prata gärna med barnen också så att ni väljer en stuga som passar allas behov.

Montering:

Våra lekstugor levereras som byggsats, så se till att ha verktyg och andra redskap redo när leveransen sker. Takpapp till lekstugorna köps separat och finns som tillval på alla våra produktsidor för lekstugor, dessa säljs i 10-meters rullar.

Användningsområde

Lekstugor fungerar inte bara som lekplats för barn men under de kallare perioderna på året kan stugorna även användas som förvaringsbod, har man ont om plats kan man enkelt flytta in utemöbler, blomkrukor och mindre grillar i stugan för att skydda mot snö och regn. 

Vill man kan man även inreda stugan men madrasser för att anornda övernattningar de varma sommarnätterna.