Din kundvagn är tom

HemLekplats & LekmiljöLekstugor

Lekstugor

En lekstuga i trä gör det möjligt för barnen att skapa en egen fantasivärld i en härlig lekmiljö. Vi har ett brett sortiment av modeller av fina lekstugor för olika behov. Du kan välja om lekstugan ska vara målad eller omålad och med eller utan altan. Lekstugan kan dessutom bli till ett snyggt förråd under de kallare årstiderna. Lekstugorna är rejäla produkter som tål att användas i det nordiska klimatet. De passar lika bra hemma på villatomten i trädgården som i offentliga miljöer. Kontakta oss gärna för mer information kring våra lekstugor.

Vad ska man tänka på vid köp av lekstuga?

Tänk på att lekstugan ska anpassas till tomten. Om den ska sticka ut är en tvåvåningsstuga eller upphöjd stuga att föredra. Om den ska smälta in i omgivningen har vi i stället stugor som inte tar så mycket plats och är lite mindre. Prata även med barnen som att ni hittar en stuga som fyller allas behov. Idag är det väldigt enkelt att sätta upp en lekstuga i trä till barnen. Lekstugan levereras som en byggsats och de medföljande instruktionerna är lätt att följa. Ett tips är att se till att ha samtliga verktyg nära till hands vid leverans för att undvika att någon fördröjning uppstår. Du kan välja att köpa till takpapp på rulle för att lägga ett tak eller, annars behöver du handla material till taket separat.

Fin lekstuga i trä med två våningar och loft

Låt barnen leka på två våningar, med ett litet loft ökar möjligheten att inreda efter eget önskemål. På nedervåningen kan de ha ett litet kök, ett vardagsrum och uppe på loftet kan det vara en viloplats. De lekstugor som vi erbjuder är hållbara och kommer att klara av tuffa tag från lekande barn under många års tid. Lekstugor från oss fungerar lika bra i privata trädgården som på en kommunal skolgård. Under de kallare perioderna kan lekstugorna även användas som förvaringsbod. Om man har ont om plats kan man enkelt flytta in utemöbler, blomkrukor, griller och andra trädgårdsprodukter i stugan för skydd mot regn och snö.

Stor eller liten lekstuga – 2, 3 och 4 kvadratmeter

Mät upp platsen där lekstugan ska stå. Vi har ett brett sortiment med både stora och små lekstugor för att kunna passa så många olika ytor som möjligt. Den minsta modellen av lekstuga är på knappt två kvadratmeter och den största modellen är på cirka fyra kvadratmeter. Se till att skapa en stabil grund att ställa lekstugan på redan innan leverans. Underlaget ska vara helt plant och en yta på drygt två meter runt omkring bör vara helt fritt för att hindra nyfikna barn från att klättra upp på taket.

Köp röd och vit lekstuga med altan – bygg med byggsats

En klassisk lekstuga som är rödmålad med vita knutar är ett väldigt populärt inslag i de svenska trädgårdarna. Lekstugan smälter in med omgivningarna och kan både användas som en rolig lekstuga till barnen och som förråd. Lekstugan i trä kan också levereras omålad så ni kan måla den efter eget önskemål. Matcha den befintliga fastigheten eller låt barnet måla sin lekstuga i önskad färg. Vid leverans medföljer en komplett byggsats som inkluderar dörr, fönster och byggsats i färdiga sektioner. Vi säljer hållbara lekstugor för både lek och förvaring, välkommen till oss!