Din kundvagn är tom

HemLekplats & LekmiljöLekställningar

Lekställningar

Här på Uteprodukter.se hittar du ett gigantiskt urval av robusta och välbyggda lekställningar för barn i alla åldrar. Våra lek- och klätterställningar finns i en uppsjö av olika varianter och storlekar, såväl för skolgårdar och lekparker som för privat trädgård. Lekställningar inbjuder inte bara till roliga äventyr, de ger barnen ypperliga möjligheter att få frisk luft och träna upp både koordinationsförmåga, balans, styrka och motorik. Vill ni uppmuntra grannskapets barn att tillbringa mer tid utomhus är våra lekställningar den perfekta underhållningen! Begär en offert eller beställ smidigt direkt online – hos oss handlar du alltid fraktfritt!

Barn älskar lekställningar som har många intressanta nivåer, skrymslen och vrår att utforska. Särskilt populärt brukar det vara med lek- och klätterställningar som påminner om piratskepp, slott, djungelkojor, fort och kiosker. Många av våra lekställningar är också uppbyggda kring liknande koncept, ofta i kombination med varandra för att kittla fantasin och erbjuda mängder av inspiration till spännande och roliga lekar. Vi har allt från renodlade klätterställningar och klassiska Jungle Gyms till utmanande klätterplank, volträcken, linbanor, trampoliner, balans- och hinderbanor, liksom kompletta lekställningar med inbyggda rutschkanor, gungor, klätternät, sandlådor och annat skoj. Utöver riktigt stora klätterställningar för skolgårdar, lekplatser och andra offentliga miljöer har vi även ett brett utbud av kompakta men funktionsrika lekställningar för trädgård och villatomt.

Våra lekställningar är främst avsedda för utomhusbruk och har givetvis genomgått noggranna tester för att säkerställa att de klarar alla typer av påfrestningar de kan utsättas för i offentliga miljöer. Men om man sätter upp lekställningar utomhus är det också oerhört viktigt att de monteras på ett stabilt och säkert sätt för att förhindra olyckor. Oavsett om det gäller stora klätterställningar eller mindre lekställningar i privat trädgård bör de alltid placeras på ett stötdämpande underlag och förankras ordentligt i marken, exempelvis via nedgrävning. När du köper lek- eller klätterställningar via oss på Uteprodukter.se medföljer alltid tydliga monteringsinstruktioner. Om du har några andra frågor rörande våra lekställningar är du alltid välkommen att kontakta oss!