Din kundvagn är tom

HemStaket & StängselViltstängsel

Viltstängsel

Vilda djur hör hemma i skogen och bilar ska vara på vägen – men när de två möts kan det gå illa. Ett ordentligt viltstängsel hindrar djuren från att förirra sig ut på vägbanan och håller både vilt och trafikanter säkra. Hos oss på Uteprodukter finner du flera olika varianter av viltstängsel till bra pris. Vi har även praktiska villastängsel som passar perfekt för dig som vill hålla gottesugna djur borta från fruktträd, rabatter och odlingar i trädgården. Beställ ditt viltstängselnät direkt online – vi bjuder på frakten!

Viltstängsel är en värdefull investering för säkerheten, inte minst längs motorvägar och andra starkt trafikerade vägsträckor där man vet om att det finns en stor population av vilt. Men viltstängsel är inte bara effektiva för att hålla älgar, rådjur, vildsvin och andra djur borta från vägarna, de kan med fördel även användas för inhängning av industriområden och liknande inrättningar där det finns material som kan vara skadliga för djuren. Fruktodlare och privata tomtägare som vill ha sina träd och växter i fred kan också ha stor nytta av ett viltstängselnät.

Här på Uteprodukter.se kan du köpa smidiga, färdiguppmätta kit med högkvalitativa viltstängsel till förmånligt pris, både för större vägar och den privata trädgården. Våra villastängsel är 80 cm höga och kan köpas i paket med mellan 25 och 100 meter grönfärgat viltstängselnät, samt stolpar och märlor för montering. Våra övriga viltstängsel säljs i sektioner om 50 meter och levereras kompletta med krampor och 17 tillhörande stolpar i väderbeständig, tryckimpregnerad furu. Dessa viltstängselnät finns tillgängliga i flera olika höjder, från en upp till två meter, vilket gör det möjligt att anpassa ditt viltstängsel efter den aktuella miljön. Det är bara att mäta på plats och beställa det antal sektioner du behöver i respektive höjd. Observera att nätmaskorna i denna stängseltyp blir successivt tätare nedtill, vilket effektivt förhindrar både stora och små djur från att ta sig igenom. Men vid monteringen är det därför viktigt att se till så att nätet vänds åt rätt håll. Om du vill veta mer om våra viltstängsel eller önskar en offert är du välkommen att kontakta oss!