Din kundvagn är tom

HemStaket & StängselViltstängsel

Viltstängsel

Varje år sker många olyckor efter vägen när vilda djur letar sig ut efter vägarna. Viltstängsel hjälper till att förhindra och förebygga att olyckor efter vägen sker. Stängsel kan dessutom användas till att exempelvis hägna in ett industri område eller som hönsnät. Välj bland viltstängsel i flertalet höjder och storlekar. Kraftigt nät på rulle som är framtaget för att hålla under många år. Välkommen att kontakta oss via mejl eller på 020-105050 vid frågor, vi finns här för att hjälpa dig hitta rätt produkt!

Köp viltstängsel för motorväg & industri online

Den kraftiga konstruktionen av ett viltstängsel gör att det har många användningsområden. Högkvalitativt stängsel som kan användas för och markera privata områden eller till vägar mycket vilt passerar. På industriområden kan det finnas farligt material som kan skada vilda djur, då kan en avskärmning med kraftigt stängsel vara en optimal lösning. Uteprodukter säljer viltstängsel till bra pris som är tillverkade för att klara av den dagliga utmaningen. I sortimentet finns möjlighet att köpa färdiga kit så att det går snabbt att sätta upp ditt viltstängsel.

Viltstängsel med höjd från en till två meter 

Beroende på placering och användningsområde av ett viltstängsel finns det flera höjder att välja mellan. Från en meter upp till två meter i höjd. I kit som innehåller stolpar ingår stolpar som består av senvuxen fura från Norrland. De är tryckimpregnerade och har en rötskyddsgaranti på 20 år vilket innebär en lång hållbarhet. Stängslet är utformat så att hålen på ett viltstängsel blir mindre ju längre ner mot marken som en extra säkerhet i att förhindra att djur fastnar och kommer till skada.

Köp galvaniserat hönsnät på rulle

Höns är roliga djur som lägger ägg att äta och baka med. Ett robust hönsnät håller djuren på insidan och rovdjur borta. Billigt hönsnät kan inte enbart användas till höns utan fungerar lika bra till exempelvis en kaninbur. Sexkantiga maskor som är varmförzinkade är stabilt och finns i flertalet olika längder. Utformad för och minimera risken att små djur fastnar i någon maska eller att djuren har sönder sitt hönsnät. Lätt att anpassa till dina behov genom att klippa önskad längd vid montering.

Hönsnät för trädgård, runt träd & mycket annat

Hönsnät kan användas till otroligt mycket mer än bara nät till hönsgårdar och kaninburar. Skydda jordgubbslandet från hungriga fåglar, nyplanterade buskar från rådjur och mycket mer. Det går också bra att använda hönsnät till pallkragen, högt hönsnät för och bygga staket eller andra syften på tomten. Personer med en kreativ ådra uppskattar hönsnät för att bygga skulpturer och dekorera i trädgården. Hönsnät är en mycket användbar produkt till bra pris, det kan alltid komma till användning på mer än ett sätt. Varje produkt erbjuder olika höjder i en rullista, säkerställ att det är rätt höjd vid beställning.