Din kundvagn är tom

HemVerktyg & RedskapSnöredskapSnöskyfflar

Snöskyfflar

Att skotta bort snö från garageuppfarten, trottoarkanten eller ett tak kanske inte är ett jätteroligt arbete, men det är ett arbete som måste göras när snön har fallit. En stabil och lagom stor snöskyffel underlättar och gör jobbet snabbt och enkelt. Hos oss på Uteprodukter finns flera olika typer av snöskyfflar och snöslädar. Här finns bland annat en ergonomisk snöskyffel, en mindre snöskyffel perfekt till bilen och en snösläde som hjälper dig att effektivt få bort snön på stora ytor. Du beställer enkelt online, och har du några frågor om våra snöskyfflar eller önskar en offert är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. 

KÖPA SNÖSKYFFEL PÅ UTEPRODUKTER.SE

Visst är det härligt när den första snön kommer. Ganska snabbt kan det dock bildas snödrivor, och du måste få bort snön från uppfarten, gångvägen eller framför bilen. Med en bra snöskyffel är det inga problem. Tänk dock på att snö kan vara tung. Nysnö som faller när det är kallt ute är inte så tung men när graderna stiger och snön har förvandlats till blötsnö är den desto tyngre. För att skotta bort den på bästa sätt behöver du en lagom stor snöskyffel så att du orkar att lyfta och skyffla iväg snön utan att skada ryggen. 

I vårt utbud av högkvalitativa snöskyfflar finns skyfflar av olika storlekar och material. Skopan på snöskyfflarna är tillverkade av plast eller metall, och ofta används aluminium eftersom det är en lätt metall som är enkel att hantera. En del snöskyfflar är svensktillverkade. En ergonomiskt designad snöskyffel med aluminiumskaft och förstärkt skopa kan vara ett mycket bra alternativ. Skaftet är tillräckligt långt för att du inte ska behöva böja dig ner onödigt mycket. Här finns också andra snöskyfflar med olika storlekar på skopan och med robusta skaft med handtag som tillåter en stabil tvåhandsfattning. Några av våra snöskyfflar levereras i 3-pack. Lägg också gärna en snöskyffel i bilens bagagelucka. Då har du alltid en skyffel med dig om du skulle bli stående med bilen i en snödriva. En snöskyffel för bil ska vara lätt och smidig. En liten och nätt snöskyffel är också ett bra alternativ till dig som bor i lägenhet med balkong. För även en balkong kan behöva skottas när snön faller och lägger sig tung och blöt på balkonggolvet. En snöskyffel för tak kallas ofta för snöraka och hjälper dig att få bort snö från taket på ett säkert sätt.

EFFEKTIV SNÖSLÄDE TILL STORA UTRYMMEN 

En stor eller liten snösläde ser ut som en släde med ett handtag. En snösläde använder du för att skyffla bort snö från ett större område. Till skillnad från en snöskyffel där snö lyfts och slängs iväg skjuter du snön framför dig med en snösläde. Är snön lätt är det ett snabbt och bra sätt att få undan mycket snö på kort tid. Är det däremot blötsnö blir jobbet tyngre. Här kan du köpa en snösläde med förstärkt front av stål och med ett termoklätt aluminiumhandtag som hjälper till att hålla händerna varma.