Din kundvagn är tom

HemLekplats & LekmiljöLekställningarLektorn

Lektorn

Låt barnens inre glädje komma ut och ge dem möjlighet att leka fullt ut med spännande lektorn. Ett lektorn kan sysselsätta barn under många timmar och bjuda på allt från klättring till en riktigt snabb rutschkana att susa ner på. Ett roligt lektorn fungerar lika bra i den privata trädgården som i en offentlig park eller lekplats. Med ett lektorn från vårt breda sortiment och kan du skapa äkta lycka hos barnen.

Köp lektorn med rutschkana och gunga

Ett lektorn för barn kan innehålla många roliga saker att leka med. Gungor och rutschkanor är två saker som är populära att använda året runt. Anpassa gungorna utifrån den förväntade åldern på de barn som kommer att använda lektornet. Vi på Uteprodukter säljer lektorn till både privat- och företagskunder liksom kommuner och myndigheter. De lektorn vi säljer är tillverkade för att användas i de allra tuffaste och mest påfrestande utemiljöer som finns i det nordiska klimatet. Hållbara lektorn som enkelt kommer att klara av de allra vildaste barnlekarna.

Bygg eget lektorn för barn utomhus

Sällan är det så lätt att motivera barnen att gå ut och leka som när de finns ett spännande lektorn utomhus. Där kan de kan klättra, gunga, åka rutschkana och leka fantastifulla lekar, exempelvis att de är ute på ett stormigt hav i en piratbåt i jakt på en skatt. Ett lektorn utomhus är ett populärt inslag i många parker och skolgårdar då det kan användas av barn i varierande åldrar. Föräldrarna får möjlighet att sitta ner en stund och barnen kan springa av sig lite energi vid användning av ett häftigt lektorn.