Din kundvagn är tom

HemPark & UtemiljöBelysningLjusslingor

Ljusslingor

Lys upp utemiljön med att klä in ett träd i en ljusslinga eller varför inte ett helt staket, fantasin är det enda som sätter stopp för alla tänkbara användningsområden. Våra slingor energisnåla och är tillverkade av hållbart material för det skandinaviska klimatet. Med förgrenare kan man enkelt koppla ihop flera olika slingor för en fin och glimrande helhetsupplevelse. Skapa en ljus och välkomnande utemiljö med vackra ljusslingor.  Tveka inte att kontakta oss om du har frågor, vi hjälper gärna till med ditt val av ljusslingor.

Köp ljusslingor för utomhus & inomhus

Under den mörkare delen av året kan ljusslingor göra stor skillnad. De skapar ett behagligt ljus som lyser upp på ett trevligt sätt. Slingorna finns i flera olika längder, från två meter till upp över tio meter. De allra längsta ljusslingorna kan utan problem täcka ett större område. Ljusslingor är inte bara vackert i trädgården utan också perfekt att använda till fest. Det är lätt att hantera ljusslingor från oss. De kommer på rulle och kan enkelt placeras på önskad plats. Transformator ingår inte utan rekommenderas att köpas till, det finns alltid som tillval på samma sida som ljusslingan.

Ljusslingor i LED till balkong & altan

Moderna ljusslingor i LED har en väldigt låg energiförbrukning. Du kan linda runt räcket på balkongen eller altanen för ett fint ljus. På en ljusslinga för utomhusbruk är det många små lampor som kommer att lysa vackert i mörkret. För en ännu mer spännande effekt går det att kombinera olika ljusslingor på uteplatsen. Lamporna är tillverkade för att vara hållbara utomhus året runt och håller mycket hög kvalitet. När du handlar från oss på Uteprodukter har du alltid snabb leverans och fri frakt. Här hittar du fina ljusslingor till riktigt bra pris.

Dekorera trädgården och träd med ljusslingor

I trädgården finns det många tänkbara användningsområden för dina ljusslingor. Du kan till exempel fästa dem i träd, buskar eller på flaggstången. När snön faller på belysningen kommer det att bli en helt annan stämning med en något mer dämpad belysning. Det går även att seriekoppla slingor för att få ännu längre ljusslingor till träd. Läs i beskrivningen vad som gäller för respektive slinga, där står det hur många som går att fästa efter varandra. Ett annat alternativ är ljusnät. De går att lägga rakt över en buske och kräver ingen särskilt förberedelse. 

Varmt & fint ljus med 100, 200 eller 300 LED-lampor

Det är populärt att använda LED-lampor både inom– och utomhus. Ljusslingor med LED-lampor ger ett mycket varmt sken som är uppskattat. En enda ljusslinga kan innehålla 100, 200 eller 300 lampor. Belysningen kommer att kunna användas under mycket lång tid då ljusdioder i LED har mycket lång livslängd. Ljusslingorna blir inte heta, vilket gör att det går att använda dem överallt – allt från staketet utomhus till taket i uterummet. Om du vill seriekoppla flera ljusslingor är allt som behövs en förgrenare. Du kan skapa magi i trädgården med vacker utebelysning och hängande ljusslingor, testa!