Din kundvagn är tom

HemTrafik & VägHastighetsdisplay

Evolis Mobility Hastighetsdisplay

Hastighetsdisplay | Evolis Mobility Hastighetsdisplay

Evolis Molbility P, Hastighetspåminnande display

Artnr 15479

39640 kr

ex moms

Leveranstid:
1–2 veckor

Alltid fraktfritt

Om Evolis Mobility Hastighetsdisplay

Enkel och flexibel hastighetsdisplay som mäter av hastigheten på fordon och kan även registrera medelhastighet och antalet förbipasserade fordon. Evolis Hastighetsdisplay har en helt nyutvecklad display som utan avkall på prestanda är anpassad för ett enkelt och flexibelt användande. Displayen mäter inom ett område på 10-250 meter från displayen.

Med en hastighetsdisplay påminner man trafikanter att hålla hastigheten och är ett effektivt hjälpmedel för att hålla nere hastigheterna i områden där fordon tenderar att färdas i för hög hastighet.

Med hjälp av medöljande programvara kan man enkelt analysera insamlad data och exportera till Excel, gärs enkelt via USB.

Önskas denna ställas på allmän väg så får man kolla med dem som sköter ansvaret för vägen, är det Vägförening eller Samfällighet så är det deras beslut. Är det kommunens väg skall man fråga dom.

Montering:

Displayen kan monteras på en höjd mellan 1-5 meter vilket ger flera möjligheter vid val av installationsplats, fästes med en variabla slangklämmor. Displayen försörjer sig via en intern laddare/adapter (12VDC) som ingår, komplettering med batteri krävs finns som tillval.

Inställning:

Vrid vredet på baksidan för hastighetsgränsen.

Tekniska data
Montringshöjd1-5 m
Mätavstånd10-250 m
Mått HxBxD710x700x190 mm
Sifferhöjd33 cm
Vikt (utan batteri)9 kg
Ladda ner
Fråga om denna produkt
Begär offert
Alltid fraktfritt, gratis frakt

Komplettera med följande produkter

Andra populära produkter inom denna kategori